Ο ΟΑΣΑ τροποποιεί τα δρομολόγιά του λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη

Ο ΟΑΣΑ τροποποιεί τα δρομολόγιά του λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη

Εικόνες ανείπωτης καταστροφής και οδύνης στην Ανατολική Αττική και αποπνικτική ατμόσφαιρα σε όλο το λεκανοπέδιο από τη φωτιά που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από τη Βαρυπόμπη και απείλησε ανθρώπινες ζωές, ζώα ενώ κατέστρεψε δασικές εκτάσεις σπίτια και καλλιέργειες -  Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή

OASA-FOTIA
Τροποποιήσεις σε δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών που βρίσκονται σε ισχύ από σήμερα το πρωί λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ο ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διακόπτεται η κυκλοφορία στη γραμμή 537. Η Γραμμή 503 κινείται έως Γέφυρα Βαρυμπόμπης λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενώ η Γραμμή 509 κυκλοφορεί έως την 8η στάση Κρυονερίου.

Επίσης ανακοινώθηκε τροποποίηση διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 522 λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Νέα Κηφισιά. Οι στάσεις που παραλείπονται είναι οι εξής: Ποταμου,Αηδόνος,Ερυμάνθου,Αχαΐας, Καλαμάτας, Jumbo.

Τέλος αποφασίστηκε και η τροποποίηση διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 523 λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Νέα Κηφισιά και οι στάσεις που παραλείπονται είναι: Πυλου,Faran, Κηφισού.


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμίνι» για 8η ημέρα η χώρα - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει 45 βαθμούς - Πότε θα... δροσίσει

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη - Πώς θα προστατευτούμε από τον καπνό και τα αιωρούμενα σωματίδια - Εθνικό Αστεροσκοπείο: Μείνετε σπίτι με κλειστά παράθυρα

Εμμανουήλ Καραλής: Με την αδερφή μου μας χτυπούσαν, καθόμασταν σε ένα παγκάκι και κλαίγαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης