Σέρρες: Γυναίκα εξαπάτησε 51 άτομα σε τέσσερα χρόνια – Είχε αποσπάσει πάνω από 120.000 ευρώ

Σέρρες: Γυναίκα εξαπάτησε 51 άτομα σε τέσσερα χρόνια – Είχε αποσπάσει πάνω από 120.000 ευρώ

Η απάτη που είχε στήσει της παρείχε αρκετά χρήματα για να κάνει πολυτελή ζωή

peripoliko_
Επί μια ολόκληρη τετραετία ζούσε πλουσιοπάροχα με τα χρήματα που αποσπούσε από τα ανυποψίαστα θύματά της μια απατεώνισσα η οποία δρούσε ανενόχλητη στις Σέρρες, παριστάνοντας πότε την δικηγόρο και πότε την υπάλληλο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Η δαιμόνια γυναίκα μαζί με έναν ακόμη συνεργό της, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, αποκτούσαν την εμπιστοσύνη πολιτών και αναλάμβαναν να διεκπεραιώσουν διάφορες υποθέσεις τους, χωρίς φυσικά να το κάνουν! Στο διάστημα τεσσάρων ετών, διέπραξαν συνολικά 56 απάτες και μια απόπειρα που τους απέφεραν ποσά ύψους 127.167 ευρώ, ενώ προσπάθησαν να αποσπάσουν ακόμη 3.500 ευρώ.

Η δράση τους πήρε τέλος το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η επιτήδεια απέσπασε 1.000 ευρώ από μία γυναίκα στην πόλη των Σερρών, δήθεν για να της εκδώσει ένα πιστοποιητικό. Ωστόσο, το θύμα είχε υποψιαστεί πως είχε να κάνει με απατεώνισσα και είχε ενημερώσει αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην δράστιδα μόλις παρέλαβε τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για απάτες κατά συρροή, στην οποία περιλαμβάνεται και ο άνδρας συνεργός της. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν τυχόν έχουν εξαπατήσει και άλλα θύματα, ίσως και εκτός Σερρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Συνεχίζεται η μάχη σε Κρυονέρι και ρέμα Χελιδονούς - Οι ελπίδες στα εναέρια μέσα

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους

«Καμίνι» για 8η ημέρα η χώρα - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει 45 βαθμούς - Πότε θα... δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης