Άκης Πετρετζίκης: Την Κυριακή, ελάτε στο Πρώτο Θέμα να μάθουμε και να μαγειρέψουμε μαζί τις πιο νόστιμες «Μαγειρικές Τάσεις»!

Άκης Πετρετζίκης: Την Κυριακή, ελάτε στο Πρώτο Θέμα να μάθουμε και να μαγειρέψουμε μαζί τις πιο νόστιμες «Μαγειρικές Τάσεις»!

Αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής, που ο Άκης δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς, έρχεται σπίτι σας, με το Πρώτο Θέμα.

XRWMA__66_
16ο τεύχος
Μαγειρικές τάσεις

20 εντυπωσιακές συνταγές που αγαπήσαμε μέσα από τα social media
Ένα τεύχος εμπνευσμένο από τις αλμυρές και γλυκές συνταγές που κάποιοι επιχείρησαν να φτιάξουν και όταν τις μοιράστηκαν με τους φίλους τους μέσα από τα social media, αυτές απέκτησαν φανατικούς οπαδούς και ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Γης!

Την Κυριακή, ελάτε στο Πρώτο Θέμα


Κλείσιμο
Οι συνταγές είναι φτιαγμένες με λίγα υλικά και μπόλικη γεύση και ακόμα περισσότερη φωτογένεια! Σας έχουμε τις πιο δημοφιλείς συνταγές που κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια στο Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως όλα δείχνουν, η καραντίνα μάς έσπρωξε στην κουζίνα και όλο αυτό τον καιρό δημιουργήσαμε μικρά έργα τέχνης.

Πήγαμε τα milkshakes σε άλλη διάσταση, συρρικνώσαμε μπισκότα και pancakes, αγαπήσαμε το φαγητό στα μπολ, και σκαρώσαμε τα πιο πολύχρωμα κέικ που φτιάξαμε ποτέ! Παίξαμε με τα ζυμαρικά μας, φέραμε τα πάνω-κάτω στις πίτσες και δημιουργήσαμε πάνω στις ζύμες τα πιο... νόστιμα κολάζ. Γλυκάναμε τις μέρες μας με ευφάνταστα γλυκά και ανταλλάξαμε απόψεις, ιδέες και σχόλια με γνωστούς και αγνώστους κάνοντας ατέλειωτες συζητήσεις γύρω από το φαγητό.
Καλό καλοκαίρι!

COVER


Ξεφυλλίστε το απολαυστικό μας τεύχος και βρείτε:

Viral υλικά...
...και πολλά υποσχόμενα τρόφιμα που διεκδικούν μια θέση στην κουζίνα και τη διατροφή μας. Μαθαίνουμε για υλικά όπως ο ενεργός άνθρακας, το αβοκάντο, το κουνουπίδι, το τσάι και το ube. Μαζί τους μαγειρεύουμε:

petretzikis-salonia__3_


Avocado toast, Cauliflower steaks, Iced tea cocktail με passionfruit, Ube ice cream, Μαύρο παγωτό.

petretzikis-salonia__4_


Το φαγητό μέσα από τα social media
Πόσο επηρεάζουν τα social media τον τρόπο που βλέπουμε το φαγητό μας και ποιες είναι οι τροφές που -όπως όλα δείχνουν- θα μας απασχολήσουν στο μέλλον;

petretzikis-salonia__6_


Yummy concepts
Γευστικά παραδείγματα εμπνευσμένα από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες συνταγών που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπαμε τα γλυκά και τις παρασκευές μας μέχρι τώρα!

Poke bowl με ταρτάρ σολομού, Monster milkshake σοκολάτας με donuts, Cream Bread Recipe | Samoa Cookies | Crème Brûlée, Cereal Pancakes|Cookie Cereal, Rainbow cake.
petretzikis-salonia__1_


Μαγειρεύουμε με ρούμπαρμπ
Τι είναι; Πού και πώς το χρησιμοποιούμε; Και τι μπορούμε να φτιάξουμε με αυτό;

petretzikis-salonia__5_


Γεύσεις που έγιναν viral
Εύκολα πιάτα που μας φτιάχνουν τη διάθεση με το που τα αντικρίζουμε και που η γεύση τους μας ταξιδεύει!

Focaccia bread art, Honeycomb pasta, Baked feta pasta, Potato galette, Upside-down pizza.

petretzikis-salonia__2_


Γλυκιά μέρα κάθε μέρα...
...με συνταγές που αγαπήσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν.

Baked ricotta cheesecake, Chocolate chip pancakes, Mug cakes, Churro ice cream bowls, Banana bread.

petretzikis-salonia__7_


Και μην ξεχνάτε: Τα υλικά, η προετοιμασία και η εκτέλεση κάθε συνταγής, από το άλφα έως το ωμέγα, εύκολα και απλά, σαν να είμαστε μαζί με τον Άκη στην κουζίνα.

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα!
Μην το χάσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης