Κηφισιά: Οδηγός οχήματος χτύπησε και παρέσυρε 52χρονη για να της αρπάξει την τσάντα

Κηφισιά: Οδηγός οχήματος χτύπησε και παρέσυρε 52χρονη για να της αρπάξει την τσάντα

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής το περιστατικό στο κέντρο της Κηφισιάς - Να εντοπίσουν το δρομολόγιο του τσαντάκια για να του περάσουν χειροπέδες, προσπαθούν οι αστυνομικοί

astynomia_peripoliko
Ενα περιστατικό αδιανόητης αγριότητας σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην οδό Λεβίδου, στο κέντρο της Κηφισιάς. Λίγο μετά τις 00:30 και όπως κατήγγειλε στο Τ.Α. Κηφισιάς, η 52χρονη γυναίκα περπατούσε με μια φίλη της σε έναν απο τους κεντρικότερους δρόμους.

Στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Μυρσίνης, τις πλησιάζει ενα μικρό όχημα μάρκας Fiat. O μυστηριώδης οδηγός πατάει γκάζι , χτύπησε τη γυναίκα και την παρέσυρε. Η 52χρονη  χτύπησε στη μέση και «κόλλησε»  σε ένα όχημα.

Τότε ο δράστης, την πλησίασε  και πριν το θύμα προλάβει να αντιδράσει, της άρπαξε  την τσάντα που κρατούσε στον δεξι ώμο. Ήταν χρώματος μπεζ και περιείχε το πορτοφόλι, την ταυτοτητά της, πιστωτικές κάρτες, δίπλωμα οδήγησης και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου της.

Ο τσαντάκιας με το Fiat, πέταξε τη λεία του στο κάθισμα του συνοδηγού και αφού ανέπτυξε ταχύτητα εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής.

Οι αστυνομικοί με οδηγό την μαρτυρία της γυναίκας ψάχνουν στα αρχεία για ανάλογα συμβάντα ενώ μέσα απο κάμερες της περιοχης προσπαθούν να εντοπίσουν το δρομολόγιο του τσαντάκια για να του περάσουν χειροπέδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης