Ληστές χτύπησαν και απείλησαν με μαχαίρι ιερέα στην Ηλεία!

Ληστές χτύπησαν και απείλησαν με μαχαίρι ιερέα στην Ηλεία!

Οι δράστες γρονθοκόπησαν, απείλησαν με μαχαίρι και, αφού άρπαξαν το κινητό του και το πορτοφόλι του που περιείχε προσωπικά έγγραφα, τον πέταξαν σε ένα παρακείμενο χαντάκι

maxairi
Ενέδρα με εμπόδια στον δρόμο έστησαν δυο κακοποιοί στην Ηλεία για να υποχρεώσουν κάποιον διερχόμενο οδηγό να σταματήσει και να βγει από το αυτοκίνητό του, ώστε να μπορέσουν να τον ληστέψουν! Μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν έναν... ιερέα που ήταν ο πρώτος που εμφανίστηκε!

Ο ιερωμένος επέστρεφε στο σπίτι του στην περιοχή Άγιος Ηλίας τα ξημερώματα της Κυριακής και, μόλις είδε τα αντικείμενα που του έκλειναν τον δρόμο, βγήκε από το όχημά του προσπαθώντας να τα απομακρύνει. Όμως, του επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν, τον απείλησαν με μαχαίρι και, αφού άρπαξαν το κινητό του και το πορτοφόλι του που περιείχε προσωπικά έγγραφα, τον πέταξαν σε ένα παρακείμενο χαντάκι!

Οι τρεις κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ ο κληρικός κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου και κατήγγειλε τη ληστεία. Από την έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός Έλληνα ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή της Ηλείας, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι άλλοι δυο συνεργοί του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η πειθώ το μεγαλύτερο όπλο για να χτιστεί το τείχος ανοσίας - Με φειδώ οι περιορισμοί

Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για πέντε περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης