Καβάλα: Βαρύ πένθος για τον 32χρονο μοτοσικλετιστή - Δείτε φωτογραφίες

Καβάλα: Βαρύ πένθος για τον 32χρονο μοτοσικλετιστή - Δείτε φωτογραφίες

Ακαριαία έχασε τη ζωή του ο οδηγός μετά τη σφοδρή σύγκρουση με το διερχόμενο αυτοκίνητο - Θλίψη στην Δράμα για τον χαμό των δύο πεζών που πήγαιναν σε γαμό - Την περιγραφή του συμβάντος δίνει αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr

kavalatroxaio
Σοκαρισμένη βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Καβάλας από το τροχαίο δυστύχημα, που  συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή Περγιαλίου στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι τρεις.

Αυτό που συγκλονίζει περισσότερο είναι ότι τα θύματα από τη σύγκρουση του διερχόμενου οχήματος και της μοτοσικλέτας ήταν -εκτός του οδηγού της δικύκλου- δύο πεζοί, οι οποίοι πήγαιναν σε γάμο, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις ακόμη από αυτούς. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν επαγγελματίας οδηγός αγώνων dragster και, μάλιστα, λόγω του ότι θα βάπτιζε το παιδί του σε μερικές μέρες, είχε αποφασίσει να σταματήσει τους επικίνδυνους αγώνες για χάρη της οικογένειάς του, όπως είχε αποκαλύψει και στους φίλους του.

IMG_3282
IMG_3283


Όμως η μοίρα του επιφύλασσε άλλα σχέδια. Όταν εκείνος αμέριμνος επέστρεφε προς της Καβάλα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού έπεσε πάνω σε όχημα επιβατικό, που οδηγούσε ένας 56χρονος άντρας  ο οποίος εκείνη τη στιγμή έκανε  αναστροφή.

Κλείσιμο
Ο 32χρονος οδηγός έπεσε σε μια κολώνα φωτισμού μαζί με την μοτοσυκλέτα του, σύμφωνα με μαρτυρίες. Εκείνος έφυγε λοξά αριστερά προς τον δρόμο ενώ η μοτοσυκλέτα του έφυγε λοξά δεξιά προς τους καλεσμένους του κέντρου δεξιώσεων σκοτώνοντας έναν 37χρονο άντρα και μια 61χρονη γυναίκα από την Δράμα.

troxaio3
troxaio2


Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπάλληλοι του κέντρου δεξιώσεων έτρεξαν, χωρίς δευτερή σκέψη, να βοηθήσουν την κατάσταση όπως μπορούσαν. Πήγαν νερά, υφάσματα και πανιά στους τραυματίες, ενώ χρησιμοποιήθηκε και το κιτ πρώτων βοηθειών του καταστήματος, έως ότου να έφταναν τα ασθενοφόρα.

Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Καβάλα


Ένας αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο Κέντρο Δεξιώσεων μιλώντας στο protothema.gr περιέγραψε τη φρικτή κατάσταση μετά το τροχαίο δυστύχημα.

«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και καταλάβα πως κάτι δεν πάει καλά, έτρεξα έξω και είδα πως συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα, αλλά δεν είχα αντιληφθεί ακόμα την κατάσταση με τους νεκρούς και τους τραυματίες. Στην πορεία κατάλαβα ότι έχει γίνει σοβαρό τροχαίο δυστύχημα. Αμέσως οι υπαλληλοι ετρέξαν να βοηθήσουν με νερά υφάσματα και το κιτ των πρώτων βοηθειών του κέντρου, με ό,τι μπορούσαν. Στην πορεία μάθαμε πως κάποιος κύριος με το αυτοκίνητο του, αποφάσισε να κάνει αναστροφή και την ωρά εκείνη από το άλλο ρεύμα ερχόταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Έπεσε πάνω στο όχημα που έκανε αναστροφή… Τότε ξεκίνησαν όλα, η μηχανή έφυγε εκτός της πορείας και αφού διένυσε περίπου 10-15 μέτρα έπεσε πάνω σε μια κολώνα φωτισμού στο πεζοδρόμιο. Μόλις έγινε η πρόσκρουση στην κολώνα ο άτυχος αναβάτης έφυγε λοξά προς τον δρόμο αρκετά πιο κατώ από την κολώνα και η μοτοσυκλέτα ακυβέρνητη πήγε λοξά από την άλλη πλευρά πέφτωντας πάνω σε καλεσμένους της δεξιώσης του Κέντρου. Το μηχανάκι ακυβέρνητο χτύπησε πέντε ανθρώπους τους δύο τους σκοτωσε και τους άλλους τρεις τους τραυμάτισε».

troxaio4
troxaio


Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη διάσωση του ζευγαριού - «Κολύμπησε για ώρες με την τρικυμία, ήταν θαύμα που έζησε»

Κικίλιας: Οι νέοι να εμβολιαστούν έστω και με μία δόση πριν πάνε διακοπές - Έκκληση για τους 55 και άνω

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Το «κατηγορώ» της εισαγγελέως: «Προσβλήθηκε για ασήμαντη αφορμή και σκότωσε τη Γαρυφαλλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης