Εύοσμος: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου για ένα κινητό - Τον έδερναν ακόμα και όταν λιποθύμησε

Εύοσμος: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου για ένα κινητό - Τον έδερναν ακόμα και όταν λιποθύμησε

Η μητέρα «επικήρυξε» τους δράστες - «Ζει από θαύμα» - Δείτε βίντεο

astynomia-65
Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ένας 15χρονος στο Γ. Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη, μετά από βάναυση επίθεση που δέχτηκε από μία παρέα 7 ατόμων.

Ο 15χρονος είχε πάει για να κάνει βόλτα στην περιοχή με ένα φίλο του, μέχρι που είδε 7 άτομα να τους πλησιάζουν επιθετικά, με πρόσχημα ότι πίστεψαν ότι τους φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο. Του ζήτησαν να βρεθούν στο στενό πίσω από το δημαρχείο, όπου του άρπαξαν το κινητό από τα χέρια και τον χτύπησαν βαριά. 

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από τις αρχές. Τα φαινόμενα είναι συχνά στην συγκεκριμένη περιοχή, με τους κατοίκους να μαρτυρούν πως μία ή δύο φορές την εβδομάδα παρατηρούνται επιθέσεις και ξυλοδαρμοί. Οι κάτοικοι ζητούν να αυξηθούν οι περιπολίες της αστυνομίας.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd2sm0vv6p29-sf)

Η μητέρα του 15χρονου αναφέρει στο GRTimes.gr, ότι το παιδί της ζει από θαύμα και ζητά «να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε με μανία». Όπως ανέφερε μάλιστα, δίνει αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Η Νατάσα Κουκουγιάννη, μητέρα του παιδιού, αναφέρει ότι όλα συνέβησαν περίπου στις 9.00μμ, όταν ο γιος της βρισκόταν με έναν φίλο του στην πλατεία Ευόσμου. Ο γιος της ήταν βόλτα με ένα άλλο παιδί. «Την ώρα που καθόντουσαν δίπλα στην εκκλησία, μια παρέα επτά ατόμων τους προσέγγισε θεωρώντας ότι το παιδί τους έβγαλε φωτογραφία. Του είπαν “έλα λίγο πιο πέρα να μιλήσουμε” στο πλάι του δημαρχείου και αυτά δυστυχώς πήγαν. Εκεί τους επιτέθηκαν. Είδαν στο κινητό του ότι δεν υπήρχε φωτογραφία και αφού το διαπίστωσαν αυτό, του το πήραν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν».

Τον χτυπούσαν με μανία ακόμη κι όταν ήταν λυπόθυμος

Σύμφωνα με τη μητέρα, τουλάχιστον τέσσερα από τα επτά άτομα τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στον αυχένα με μανία, ακόμη και όταν ήταν λιπόθυμος, πεσμένος κάτω. Έχει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και επειδή φορούσε σιδεράκια του προκλήθηκαν και πληγές στο στόμα.

«Στον φίλο του έδωσαν μια σφαλιάρα και δεν του έκαναν κάτι άλλο. Ίσως τον απείλησαν, ίσως πάγωσε και ενδεχομένως από το σοκ δεν κάλεσε εκείνη την ώρα την αστυνομία» εξηγεί η κα. Κουκουγιάννη, λέγοντας πως από ότι πληροφορήθηκε, πρόκειται για μια ομάδα επτά ατόμων με ηλικίες πιθανότατα από 16 έως 18, ενώ όπως της είπαν το ένα άτομο κατοικεί στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

«Δεν ήταν αργά. Ούτε είναι προκλητικός ο γιος μου. Είναι ένα πολύ ήσυχο παιδί, ιδιαίτερα ευγενικό που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Δεν τους ήξερε καν. Κρατούσε απλά το κινητό του στα χέρια» λέει η κα. Κουκουγιάννη.


Ειδήσεις σήμερα: 

Επιστροφή στην... κανονικότητα για τη Μύκονο - Αυξημένη η επιτήρηση στα «κόκκινα» νησιά

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στη Θήβα – Αισθητός και στην Αττική

Νεκρή 31χρονη από κορωνοϊό – Δεν είχε εμβολιαστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης