Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο Dj

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο Dj

Η σύζυγος του Dj ζητεί δικαίωση και απόδοση ευθυνών για τον θάνατο του άνδρα της

dj
«Πήγε να βοηθήσει και μου τον έφεραν νεκρό»... Σε κλίμα οδύνης, με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπά τους και μάτια βουρκωμένα, συνάδελφοι, φίλοι, μαθητές και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο Dj που πέθανε από ηλεκτροπληξία σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Ξέσπασε η αδερφή του που είπε με δάκρυα στα μάτια: «Πήγε να βοηθήσει και μου τον έφεραν νεκρό. Για να δικαιωθεί ο αδελφός μου, να τιμωρηθούν όλοι όσοι φταίνε».


Τραγική φιγούρα η σύζυγός του και μητερα του παιδιού τους: «Μου είπε σε 10 λεπτά γυρνάω και δεν γύρισε ποτέ. Πλήρωσε ανευθυνότητα. 30 χρόνια δούλευε βράδυ και δεν κινδύνεψε ποτέ. Δέκα λεπτά πήγε και τον έκαψαν και έκαψαν και εμάς».

Κλείσιμο
Η σύζυγος του Dj ζητεί δικαίωση και απόδοση ευθυνών για τον θάνατο του άνδρα της. «Ζητώ δικαίωση για το παιδί μου. Υπεύθυνοι είναι. Δεν είναι επαγγελματίες αυτοί», είπε χαρακτηριστικά.

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα των DJ μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Αντώνη Καραγκούνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε γνωστό μπαρ σε ταράτσα κτιρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γνωστός DJ Antonio έφυγε από τη ζωή, έπειτα από ηλεκτροπληξία, λόγω διαρροής μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς να προλάβει κανείς να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο DJ στην προσπάθειά του να αλλάξει έναν μίκτη και να βοηθήσει έναν συνάδελφο του κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα. Όσοι ήταν εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί έτρεξαν γρήγορα κοντά του για βοήθεια, όμως ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και τον παρέλαβε μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ειδήσεις σήμερα

Προκλητικός στην απολογία του ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς: «Με ενέπαιζε, προσπαθούσε να με μειώσει... την έσπρωξα στον γκρεμό»

Τουρκικό παραλήρημα για την καταδίκη Ερντογάν από τον ΟΗΕ: «Δέχθηκαν την ελληνική μαύρη προπαγάνδα»!

Μπάκιγχαμ: Σάλος με το μπότοξ που έκανε η Κέιτ Μίντλετον - Απαγορεύεται ρητά στους βασιλικούς κανόνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης