Μύκονος: Σαουδάραβες τουρίστες πλήρωσαν ναργιλέ σε... τιμή Ι.Χ! - Υποστηρίζουν ότι εκβιάστηκαν από μπράβους

Μύκονος: Σαουδάραβες τουρίστες πλήρωσαν ναργιλέ σε... τιμή Ι.Χ! - Υποστηρίζουν ότι εκβιάστηκαν από μπράβους

«Φουσκωτοί» τους απείλησαν πως εάν δεν πληρώσουν το υπέρογκο ποσό δεν θα τους αφήσουν να φύγουν από το νησί - Τι λένε στο protothema.gr οι δυο Σαουδάραβες

saoudaraves-1523
Η δράση της μαφίας και του υποκόσμου καλά κρατεί στη Μύκονο και δεν εμποδίζεται, ούτε από τα lockdown, ούτε και από την παρουσία πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης.

Το νησί «βουλιάζει» από κόσμο, οι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες της εστίασης, κάνουν λόγο για επιστροφή στις καλές παλιές εποχές προ κορωνοϊού. Η πληρότητα στα ξενοδοχεία που αγγίζει το 95%, έχει προσελκύσει κάθε λογής κακοποιό στοιχείο, από μπράβους του υποκόσμου μέχρι αλλοδαπά κλεφτρόνια που τη στήνουν στα σοκάκια, «ψαρεύοντας» τα υποψήφια θύματα τους.

Ανάμεσα τους και κάποιοι επιτήδειοι που μεταξύ άλλων πουλάνε υπηρεσίες ναργιλέ, σε Άραβες τουρίστες και μάλιστα σε εξωφρενικές τιμές. Στη προκειμένη περίπτωση, οι δυο νεαροί Σαουδάραβες που έμειναν στη Μύκονο από τις 9 Ιουλίου έως τις 17 Ιουλίου, αρχικά σε μια βίλα και έπειτα για δυο νύχτες σε μπουτίκ ξενοδοχείο, απευθύνθηκαν σε γραφείο concierge και ζήτησαν υπηρεσίες ναργιλέ σε καθημερινή βάση.

Untitled-1


Στην επικοινωνία που είχε το protothema.gr μαζί τους, ανέφεραν τα εξής: «Μας εκβίασαν. Είχαμε συμφωνήσει ότι θα μας παρείχαν υπηρεσίες shisha για 200 ευρώ τη μέρα, συνολικά για 8 ημέρες. Την τελευταία όμως μέρα, αντί για 1.600 ευρώ, μας ζήτησαν 7.700 ευρώ. Αυτό είναι τρελό!».
saoudaraves-1
Οι δυο Σαουδάραβες τουρίστες ισχυρίζονται πως στην επικοινωνία που είχαν με το γραφείο concierge συμφώνησαν να πληρώσουν 200 ευρώ την ημέρα για υπηρεσίες ναργιλέ
Κλείσιμο


Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται, την τελευταία μέρα, δέχτηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν την «επίσκεψη» ενός σωματώδη άνδρα κι ενός ακόμη, ο οποίος φέρεται να μεσολάβησε για να την παροχή υπηρεσιών ναργιλέ.

saoudaraves-13


«Μας απείλησαν ότι αν δεν τους δίναμε 7.700 ευρώ δεν θα μας άφηναν να φύγουμε από το νησί. Πως θα έκαναν ψευδή καταγγελία στην αστυνομία, ότι δήθεν δεν τηρήσαμε την προβλεπόμενη συμφωνία μαζί τους, ώστε να μην μας επιτρέψουν να ταξιδέψουμε. Τρομοκρατηθήκαμε και αναγκαστήκαμε να τους δώσουμε τα λεφτά δυστυχώς. Η πληρωμή του ποσού έγινε από την πιστωτική μας κάρτα».

Το γραφείο concierge ισχυρίστηκε ότι μέσα στη συμφωνία που είχε κάνει με τους Σαουδάραβες τουρίστες ήταν και η παροχή ενός ατόμου, ο οποίος θα ήταν συνεχώς μαζί τους, 24ωρες το 24ωρο, για να τους ετοιμάζει τους ναργιλέδες. Πως αυτός ήταν ο λόγος που η τιμή εκτοξεύτηκε στα 7.700 ευρώ και πως οι δυο Σαουδάραβες είχαν εξαρχής συμφωνήσει σε αυτό το πόσο, κάτι το οποίο οι ίδιοι αρνούνται κατηγορηματικά.

saoudaraves-0000_2
saoudaraves-00_2


«Πέσαμε θύματα εξαπάτησης από άτομα που δυστυχώς αμαυρώνουν τη φήμη της Ελλάδας και των Ελλήνων στο εξωτερικό» καταλήγουν.

Δείτε βίντεο: Μύκονος: Σαουδάραβες τουρίστες πλήρωσαν ναργιλέ σε... τιμή Ι.Χ! - Υποστηρίζουν ότι εκβιάστηκαν από μπράβους
Μύκονος: Σαουδάραβες τουρίστες πλήρωσαν ναργιλέ σε... τιμή Ι.Χ! - Υποστηρίζουν ότι εκβιάστηκαν



Ειδήσεις σήμερα

Φολέγανδρος: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου

Νέες αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου»

«Συναγερμός» στο ΕΣΥ για το τέταρτο κύμα της πανδημίας – 55% αύξηση στους νοσηλευόμενους σε μία εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης