Ηλεία: Κερδίζει την μάχη ο 8χρονος – Τα πρώτα του λόγια μετά το τροχαίο και την αποσωλήνωση

Ηλεία: Κερδίζει την μάχη ο 8χρονος – Τα πρώτα του λόγια μετά το τροχαίο και την αποσωλήνωση

Ένα καινούργιο ποδήλατο, ήταν το πρώτο που ζήτησε ο 8χρονος Διονύσης - Σκορπίζει χαμόγελα στους δικούς του ανθρώπους, στους γιατρούς και το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

8xronow-ileia-6984
Νικητής από την μάχη που έδωσε για την υγεία του βγαίνει ο 8χρονος από την Ηλεία ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο θείος του.

Το ανήλικο αγόρι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και τελικά αποσωληνώθηκε πριν από 48 ώρες και επικοινωνεί με το περιβάλλον, όπως ανέφερε, o διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης όπως αναφέρει το patrisnews.com.

«Το παιδί κατάφερε και έδωσε αυτή τη δύσκολη μάχη και βγήκε νικητής. Μας έκανε όλους χαρούμενους», ανέφερε ο κ. Ηλιάδης που από την πρώτη στιγμή μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν κάνει τιτάνιες προσπάθειες για τη βελτίωση της υγείας του.

Ο 8χρονος αποκάλυψε πως το όνειρό του είναι να γίνει γιατρός, ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν αποσωληνώθηκε ήταν ένα καινούριο ποδήλατο. Το παιδί θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων και εγκαυμάτων, από εξειδικευμένους γιατρούς. «Θα είναι μια πολύμηνη διαδικασία, αλλά στο τέλος ελπίζουμε ότι θα είναι όλα καλά» λέει ο κ. Ηλιάδης.

Ειδήσεις σήμερα

Διασκέδαση μόνο για εμβολιασμένους: Τι ισχύει για εστίαση και θεάματα

Πανεπιστήμια: Σε ποια τμήματα θα μείνουν κενές θέσεις

Πλημμύρες στη δυτική Ευρώπη: Στον τόπο της καταστροφής πάει η Μέρκελ - Τουλάχιστον 150 οι νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης