Βίντεο-ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι στο Αιγάλεω - Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. και «τσουχτερό» πρόστιμο

Βίντεο-ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι στο Αιγάλεω - Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. και «τσουχτερό» πρόστιμο

Εικόνες που θυμίζουν την προ-πανδημίας εποχή - «Λαβράκι» έβγαλαν οι Αρχές - «Πατείς με πατώ σε» στο κέντρο διασκέδασης στο Αιγάλεω

aigalew-korwnoparty
«Ωρολογιακή βόμβα» τα κορωνοπάρτι που ευνοούν τα φαινόμενα υπερμετάδοσης της νόσου Covid-19, επιβαρύνοντας επικίνδυνα το ιικό φορτίο. Σε ένα κλίμα αγωνίας, λόγω της ταχείας επέλασης της ινδικής μετάλλαξης, τόσο το πάρτι στον Άλιμο, από το οποίο προέκυψαν δεκάδες κρούσματα, όσο και αυτό στο Αιγάλεω, αποτυπώνουν την απειθαρχία στα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Εικόνες ακραίου συνωστισμού πρωταγωνίστησαν σε κέντρο διασκέδασης στο Αιγάλεω, καθώς πάνω από 600 παρευρισκόμενοι, ο ένας πάνω στον άλλον, χόρευαν σε ξέφρενο ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αιγάλεω κορωνοπάρτι - έφοδος


Η οργάνωση και η διεξαγωγή του πάρτι με διάθεση μεγαλοπρέπειας και εντυπωσιασμού φαίνεται και σε νέο βίντεο που κυκλοφορεί από το protothema.gr.

Σε αυτό διακρίνεται μέσα στο σκοτάδι μια χορεύτρια να βρίσκεται κάπου υπερυψωμένα σε σκηνή.

Κλείσιμο
Η μουσική είναι τόσο δυνατή που καλεί τα πλήθη να χορέψουν και να «ανακατευτούν» ο ένας με τον άλλον.

Η εναλλαγή του ρυθμού θυμίζει τα παλιά, μεγάλα προ-πανδημίας πάρτι, καθώς έχουν στηθεί μηχανήματα που φροντίζουν για τον ήχο και τον φωτισμό.

Η διοργάνωση του πάρτι στο Αιγάλεω έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές, καθώς κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ), στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής και της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, έβγαλαν «λαβράκι», με τη διαπίστωση της μη τήρησης μέτρων.

Κατά τον επιτόπιο έλεγχο στο κέντρο διασκέδασης, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του προσωρινά υπευθύνου του εν λόγω κέντρου και επιβλήθηκε από τους επιθεωρητές της ΕΑΔ διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ λόγω υπέρβασης του ορίου πελατών.

Μολονότι σύμφωνα με την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας της εν λόγω επιχείρησης, η συνολική δυναμικότητα του κέντρου είναι 823 εξυπηρετούμενα άτομα, κατά τον επιτόπιο έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα διέθετε ανοιγόμενη οροφή και ότι ο αριθμός των πελατών που βρισκόταν στην επιχείρηση υπερέβαινε τους 600, αντί 206, που αντιστοιχεί στο 25% της δυναμικότητάς του.

Ειδήσεις σήμερα

Η ιστορία του παγωτού: Από τα παγωμένα φρούτα του Μεγαλέξανδρου μέχρι το soft ice cream με τον... Έλληνα πατέρα!

Μοντέλο… αεροδρομίου για τη μετάλλαξη Δέλτα: App, barcode και ηλεκτρονικό «face control» σε εστίαση και διασκέδαση

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Αυξήθηκαν σε 79 τα θύματα, που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης