Ηράκλειο: Παραλίγο μακελειό για έναν... χορό στην Μεσαρά

Ηράκλειο: Παραλίγο μακελειό για έναν... χορό στην Μεσαρά

Ο 49χρονος δράστης, όντας μεθυσμένος, μπήκε στην ταβέρνα με κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα

KARAMPINA
Λίγο έλειψε να πέσουν πυροβολισμοί σε μια ταβέρνα στη Μεσαρά του Ηρακλείου, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, όταν ένας από τους καλεσμένους ζήτησε από έναν άλλο να χορέψουν μαζί και εκείνος αρνήθηκε, επειδή είχε κάνει παραγγελιά για να χορέψει άλλο τραγούδι!

Η γιορτή πλησίαζε στο τέλος, όταν ο 49χρονος που χόρευε προσπάθησε να πιάσει το χέρι του άλλου καλεσμένου, όμως εκείνος τον απέφυγε με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να αρχίσει να τον βρίζει. Μάλιστα, ο πρώτος βγήκε από το κέντρο και επέστρεψε έχοντας πάνω του ένα πιστόλι! Ωστόσο, ο διοργανωτής του γλεντιού του έβγαλε τον γεμιστήρα με τις σφαίρες.

Παρ' όλα αυτά, ο 49χρονος δεν το έβαλε κάτω. Βγήκε ξανά από την ταβέρνα και επέστρεψε κρατώντας μια... κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία πυροβόλησε μία φορά στον αέρα προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν στο κατάστημα! Με την επέμβαση πιο ψύχραιμων, ο «πιστολέρο» αφοπλίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς που τον βρήκαν... ξαπλωμένο στην αυλή του σπιτιού του, χωρίς να προβάλει αντίσταση!

Αφού του ασκήθηκε δίωξη για οπλοκατοχή, οπλοχρησία, απειλή και διατάραξη κοινής ειρήνης, ο 49χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου όπου, σύμφωνα με την «Πατρίς», ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τι έκανε! Τελικά, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα

Μοντέλο… αεροδρομίου για τη μετάλλαξη Δέλτα: App, barcode και ηλεκτρονικό «face control» σε εστίαση και διασκέδαση

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Αυξήθηκαν σε 79 τα θύματα, που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια

#MeToo στην Τουρκία: Κύμα υποστήριξης στην ηθοποιό που βιάστηκε από τον πατέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης