Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Τοκάκη

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Τοκάκη

Ο επικοινωνιολόγος και αδερφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη έφυγε από τη ζωή χθες

kideia-tokaki__4_
Σήμερα είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Τοκάκη, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες. 

Ο 44χρονος επικοινωνιολόγος και αδερφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη, άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ, νικημένος από τον καρκίνο

Για τη μάχη που έδινε ο Βασίλης Τοκάκης, είχε μιλήσει πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός ηθοποιός και αδερφός του, Θάνος

Ο Θάνος Τοκάκης, ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τη σειρά του Mega «50-50» είπε χαρακτηριστικά: «Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook», και συνέχισε:

«Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει».

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία

kideia-tokaki__2_
kideia-tokaki__1_
kideia-tokaki__9_
kideia-tokaki__8_
kideia-tokaki__7_
kideia-tokaki__6_
kideia-tokaki__5_
kideia-tokaki__4_
kideia-tokaki__3_
kideia-tokaki__11_
kideia-tokaki__10_
noni-dounia


Ποιος ήταν ο Βασίλης Τοκάκης

Κλείσιμο
Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν διδάκτορας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο γνωστικό αντικείμενο της Διαχείρισης Κρίσεων και της Διοίκησης Συγκρούσεων. Δίδασκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξε Διδακτικό Προσωπικό στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, διδάσκοντας το μάθημα «Οργανωσιακής Συμπεριφοράς», τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Υπήρξε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Επικοινωνία) της Ελληνικής Πολιτείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004» και εν συνεχεία επί 4 έτη μέλος των αντίστοιχων Ομάδων Διαχείρισης Κρίσεων (Επικοινωνία). Έχει εργαστεί στον δημόσιο τομέα σε θέσεις ευθύνης, ενώ υπήρξε στέλεχος εταιρειών στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας δημόσιων οργανισμών και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας. Διετέλεσε συνεργάτης σε Υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Γεννήθηκε το 1977 και διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019.

Πατέρας της Δήμητρας και του Γιώργου.

Σύζυγος και Σύντροφος της Ιατρού Μαργαρίτας Συνετού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός σε πλοίο στη Ραφήνα: 17χρονοι έφυγαν από την Ίο μετά από κορωνοπάρτι - 14 βγήκαν θετικοί

Βίντεο ντοκουμέντο: 25χρονος πυροβολεί εν ψυχρώ δυο 20χρονους έξω από μπαρ στη Χαλκιδική

Σάκης Κατσούλης - Ηλίας Μπόγδανος: Έξοδος με τα… κορίτσια τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης