Πούλησε ηλεκτρονικές συσκευές που έκλεψε από Ι.Χ. στην Εύβοια

Πούλησε ηλεκτρονικές συσκευές που έκλεψε από Ι.Χ. στην Εύβοια

Ο δράστης της κλοπής συνελήφθη 

astynomia_peripoliko
Ούτε δευτερόλεπτο δε έχασε ένας Έλληνας χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος βρήκε ξεκλείδωτο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην Ιστιαία Ευβοίας και άρπαξε από το εσωτερικό του ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς έσπευσε να τις... πουλήσει σε έναν άλλον Έλληνα!

Ο δράστης της κλοπής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που του έκαναν έλεγχο το μεσημέρι της Τετάρτης και βρήκαν στην κατοχή του δέκα ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε κλέψει τις συσκευές και τις είχε πουλήσει σε έναν φίλο του, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους. «πωλητής» και «αγοραστής παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, που άσκησε στον πρώτο δίωξη για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και στον δεύτερο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Διέρρηξε αυτοκίνητο και έκλεψε χρήματα

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εξιχνίασαν την διάρρηξη ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που είχε γίνει στις 24 Ιανουαρίου στη Λίμνη Ευβοίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ενός Έλληνα σεσημασμένου για κλοπές και ναρκωτικά, ο οποίος είχε σπάσει το τζάμι και είχε αρπάξει χρήματα από το εσωτερικό του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ένας νεκρός σε άγρια συμπλοκή συμμοριών στο κέντρο της Αθήνας

Καθημερινότητα μετ' εμποδίων για τους ανεμβολίαστους

Υποχωρεί ο καύσωνας, έρχονται βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης