Βόλος: Διανομέας επιτέθηκε και απείλησε πρώην εργοδότη του

Βόλος: Διανομέας επιτέθηκε και απείλησε πρώην εργοδότη του

Ισχυρίζεται ότι αρνείται να του δώσει  τα χρήματα που του οφείλει - Μήνυση σε βάρος του υπέβαλε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

delivery_arthro
Απειλές από έναν πρώην υπάλληλό του ο οποίος μάλιστα του επιτέθηκε, αλλά και από άγνωστα άτομα που του τηλεφωνούν με απόκρυψη, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου ότι δέχεται ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης εστίασης που υπέβαλε μήνυση για απειλή, εξύβριση, σωματικές βλάβες και εκβίαση.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, ο νεαρός που εργαζόταν ως πρόσφατα στο κατάστημά του ως διανομέας, τον επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του δίπλα από την επιχείρησή του και άρχισε να ζητάει χρήματα που ισχυριζόταν ότι του οφείλονται. Όταν ο επιχειρηματίας του είπε ότι τον έχει εξοφλήσει, ο πρώην εργαζόμενος φέρεται ότι τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τη μήνυση, πριν φύγει με το μηχανάκι του, ο ντελιβεράς απείλησε ότι θα του κάψει το μαγαζί και θα καταστρέψει το σπίτι και την οικογένεια του πρώην εργοδότη του, ενώ φέρεται να επικαλέστηκε ότι έχει γνωριμίες στον αντιεξουσιαστικό χώρο! Επιπρόσθετα, ο επιχειρηματίας κατέθεσε ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον πρώην υπάλληλο στα όρια του αυτοφώρου, αλλά δεν τον εντόπισαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του βάσει της μήνυσης.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Τείχος» προστασίας τον Ιούλιο πριν την ανοσία: Σε «κλοιό» μέτρων τα νησιά, σε αυστηρό πλαίσιο η ψυχαγωγία

Σοκ στην Κεφαλονιά για τους τρεις νεκρούς στο τροχαίο στα Κοκύλια

Φωτογραφίες: Πώς άντεξαν οι Εύζωνες στον καύσωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης