Καρδίτσα: Χειροπέδες σε φυγόποινο με τρεις καταδίκες για κλοπές και απάτες

Καρδίτσα: Χειροπέδες σε φυγόποινο με τρεις καταδίκες για κλοπές και απάτες

Αναμενεται να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει τις ποινές που του επιβλήθηκαν  - Καταζητούμενοι συνελήφθησαν σε Θεσπρωτία και Αμαλιάδα

Peripoliko_2
Τρεις διατάξεις είχε εκδώσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων για να εκτελεστούν οι ισάριθμες καταδίκες σε βάρος ενός Έλληνα από διάφορα δικαστήρια για τα αδικήματα της κλοπής και της απάτης, αλλά εκείνος κατάφερνε να ξεγλιστράει ώσπου συνελήφθη στους Σοφάδες Καρδίτσας!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πέρασαν χειροπέδες στον φυγόποινο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στην φυλακή ώστε να εκτίσει τις ποινές που του είχαν επιβληθεί με τις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας.

Καταζητούμενος συνελήφθη στην Θεσπρωτία

Παράνομα είχαν περάσει στο ελληνικό έδαφος τρεις αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος τους εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen, ενώ ο ένας αναζητείτο με ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Β΄ Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Πατρών για κλοπή και απόπειρα κλοπής και μετήχθη στην Πάτρα για να απολογηθεί.

Στην Αμαλιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας μια Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα

Εξαφάνιση Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά: Οι τελευταίες κινήσεις της Βιολέτ πριν χαθούν τα ίχνη της

Η απαλλαγή Παπασταύρου, η αντίδραση από τη ΝΔ και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

ΗΠΑ: Το Τέξας εκτέλεσε κι άλλον θανατοποινίτη μετά την αναστολή της εσχάτης των ποινών λόγω της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης