Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον 32χρονο συζυγοκτόνο στη φυλακή

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον 32χρονο συζυγοκτόνο στη φυλακή

Ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στη ΣΤ' Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού δείχνει να κινείται άνετα και να βάζει φαγητό στις γάτες του προαυλίου

babisanagnostopoulos-0
Βίντεο με τη νέα του ζωή πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Στο βίντεο φαίνεται η καθημερινότητα του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν. Μάλιστα φαίνεται να προσέχει ακόμα και τις γάτες της φυλακής. Μέσα στο κελί, ο 32χρονος πιλότος μιλάει μόνο για τη μικρή Λυδία, την κόρη του και για την κηδεμονία της.

Παράλληλα δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Μ’ αυτόν μιλάει συνέχεια και με τους συγγενείς του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccfgyluqubft-sf)


Η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν έμαθε για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Την ώρα που η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Καρολάιν βρισκόταν καθοδόν για την Αθήνα με σκοπό να παραλάβει τη μικρή Λυδία, ο δικηγόρος του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρθηκε στο πως αντέδρασε ο πελάτης του στο άκουσμα της απόφασης.

Μιλώντας στο Mega ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι ο πιλότος αποδέχθηκε την απόφαση της δικαιοσύνης, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια του παιδιού.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccfckcsh99sh-sf)

«Προφανώς υπάρχει αποδοχή για την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων. Το μοναδικό που λέει ο εντολέας μου είναι ότι «το καλύτερο δυνατό για το τέκνο μου. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και αυτή και μόνο θα κρίνει ποιες είναι οι απαραίτητες συνθήκες, πώς πρέπει να είναι η επιμέλεια και πώς πρέπει να είναι η επικοινωνία για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ύπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία Ανηλίκων έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού, αποφάσισε ακόμη να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας του παιδιού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccfcihgkkge9-sf)


Τώρα, η οικογένεια του πιλότου, βάσει της διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

Από την άλλη πλευρά ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του αρνείται όσα έχει πει η συνήγορος πολιτικής αγωγής, σχετικά με τη διαδικασία της κηδείας. Πιο συγκεκριμένα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αρνείται ότι ζήτησε λεφτά για το φέρετρο της γυναίκας του από τη μητέρα της, όπως έχει αναφερθεί. Παράλληλα αρνείται και τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται από την πολιτική αγωγή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccfc1xs205v5-sf)


Ακόμη ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι το εκτενές ρεπορτάζ της Daily Mail σχετικά με το κρυφό ημερολόγιο της άτυχης Καρολάιν αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας. «Δεν αναφέρεται πουθενά στη δικογραφία αυτό που η Daily Mail έβγαλε για το κρυφό ημερολόγιο. Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε ερωτηθεί ο εντολέας μου, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ», υποστήριξε ακόμη.

Τέλος ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέληξε λέγοντας ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο προσκομιστεί στο επίπεδο της ανάκρισης, θα απαντηθεί από τον 33χρονο πιλότο σε νέα απολογία.


Ειδήσεις σήμερα:

Τζον Μπράουν: Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά προτίμησε να ανανεώσει με την Ούνικς

e-ΕΦΚΑ: Μόνιμο το μέτρο των ηλεκτρονικών ραντεβού - Αυξάνονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες

ΟΑΕΔ: Παράταση 24 ωρών για το νέο πρόγραμμα επιδότησης 1.000 νέων θέσεων εργασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης