«Μπλόκο» στον «καραντινάκια» του TikTok - Δεν τον άφησαν να ταξιδέψει από την Ελβετία στην Ελλάδα

«Μπλόκο» στον «καραντινάκια» του TikTok - Δεν τον άφησαν να ταξιδέψει από την Ελβετία στην Ελλάδα

Ο άντρας, που με τα βίντεό του είχε ξεσηκώθει θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, «ξαναχτυπά», με ένα ακόμη βίντεο το οποίο ανάρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok - Δεν υπεβλήθη σε τεστ πριν από το ταξίδι του και βάλλει κατά πάντων

aerodromia-
Σφοδρός επικριτής των μέτρων κορωνοϊού, ήταν από τους πρωτεργάτες της ανταρσίας, από εκείνους που αγνόησαν και χλεύασαν τις συστάσεις του υπουργείου Υγείας ενώ η πανδημία δημιουργούσε πρωτόγνωρα δεδομένα σε όλο τον κόσμο.

Από την πρώτη στιγμή που η εξάπλωση του κορωνοϊού άρχισε να πυροδοτεί σοβαρή ανησυχία οδηγώντας, μοιραία, στην αναγκαία λήψη δέσμης μέτρων, ο γνωστός αντιρρησίας, που με τις κινήσεις του θύμιζε «καρικατούρα» των κοινωνικών δικτύων, επέκρινε καθετί που θα έβαζε «φρένο» στη διασπορά της νόσου.

@president.gr

Περιμένετε να έρθουν φέτος τουρίστες με όλες τα χαρτιά που ζητάνε οι γραφειοκράτες.

♬ πρωτότυπος ήχος - Πρόεδρος

Καλούσε τον κόσμο να δείχνει ανυπακοή και να αψηφά το υγειονομικό πρωτόκολλο, δεν έδειξε να πιστεύει στην υψηλή μεταδοτικότητα της νόσου Covid-19, τασσόταν κατά της χρήσης μάσκας και υπέρ των συγκεντρώσεων.

Παρότρυνε, δε, τα πλήθη να ξεχύνονται στους δρόμους.

Ο άντρας, που με τα βίντεό του είχε ξεσηκώθει θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, «ξαναχτυπά», με ένα ακόμη βίντεο το οποίο ανάρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok.

Στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, στρέφεται με εξοργισμένο ύφος κατά των αρχών καθώς εξαιτίας της άγνοιας, της αντίδρασης και της απειθαρχίας του, δεν υπεβλήθη σε υποχρεωτικό τεστ προτού αναχωρήσει από την Ελβετία, με αποτέλεσμα ο εγκλωβισμός στη χώρα να είναι μονόδρομος.

Ο «καραντινάκιας», όπως τον αποκαλούν στο TikTok, κλήθηκε να μείνει στην Ελβετία, ωστόσο στη συνέχεια αναγκάστηκε να προχωρήσει στην υποχρεωτική συμπλήρωση της πλατφόρμας που θα του επέτρεπε να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
Άγνωστο, πάντως, παραμένει ακόμη εάν έχει συμμορφωθεί απολύτως με τα μέτρα υγεινομικού πρωτοκόλλου μετά την, αν μη τι άλλο, δυσάρεστη εμπειρία που είχε στο αεροδρόμιο.

Ειδήσεις σήμερα

Απάντηση στις φήμες: Δεν υπάρχει στα τηλέφωνα του δολοφόνου της Καρολάιν ο Δογιάκης

Συναγερμός στη Γερμανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Βίρτσμπουργκ - Δείτε βίντεο

«Άρχοντας των κρίκων» ο Πετρούνιας: «Χρυσή» πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης