«Όργιο» λαθραλιείας σε Μεσολόγγι και Ήπειρο!

«Όργιο» λαθραλιείας σε Μεσολόγγι και Ήπειρο!

Παράνομοι ψαράδες είχαν ποντίσει  δίχτυα σχεδόν τριών χιλιομέτρων και τώρα αναζητούνται - Δύο ακόμη συλλήψεις για λαθραλιεία στον ποταμό Γορμό Ιωαννίνων

Mesologgi-lathralieia12
Τις δραστηριότητες αγνώστων λαθραλιέων που πρόλαβαν να εξαφανιστούν, αποκάλυψε η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν το πρωί της Τετάρτης οι άνδρες της τοπικής λιμενικής αρχής και του Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας στην περιοχή Διόνι στην Κατοχή Μεσολογγίου.

Στο συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας βρέθηκαν ποντισμένα σε μικρό βάθος μονόκλωνα δίχτυα από μεσηνέζα μήκους 1.500 οργιών, δηλαδή 2.730 μέτρων (!), αλλά και 12 κιούρτοι, 25 άκαμπτοι κυλινδροειδείς θάλαμοι (κιούπια) και τρεις βολκοί (νταούλια). Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και η έρευνα για τον εντοπισμό των παράνομων ψαράδων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τσάκωσαν παράνομους ψαράδες στα Ιωάννινα

Δίχτυα μήκους 90 μέτρων, που είχαν χρησιμοποιήσει νωρίτερα για να ψαρέψουν παράνομα στον ποταμό στον ποταμό Γορμό στην περιοχή του ανατολικού Πωγωνίου Ιωαννίνων, μετέφεραν δυο λαθραλιείς που υποβλήθηκαν σε έλεγχο από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες! Στα δίχτυα, τα οποία κατασχέθηκαν, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες από πέστροφες και άλλα είδη ψαριών που βγήκαν σε δημοπρασία. Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για άσκηση ερασιτεχνικής αλιείας με παράνομα μέσα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης