Κορωπί: Συνελήφθη δραπέτης ληστής που είχε πάρει όμηρο τον πεθερό του Γιώργου Δώνη

Κορωπί: Συνελήφθη δραπέτης ληστής που είχε πάρει όμηρο τον πεθερό του Γιώργου Δώνη

Ο δραπέτης ήταν ένας εκ των δραστών που είχαν ρημάξει ληστέψει πολλά σπίτια στην Κηφισιά το 2012, ανάμεσά σε αυτά και του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

δωνης
Συνελήφθη ο 43χρονος δραπέτης των φυλακών που ήταν μέλος της συμμορίας που το 2012 είχε διαρρήξει το σπίτι του Γιώργου Δώνη και είχαν πάρει ως όμηρο τον πεθερό του προπονητή.

Μάλιστα σε εκείνη την ληστεία είχε προκληθεί συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δραστών και αστυνομικών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 21-6-2021 στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 43χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόδραση κρατουμένου, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, και παράβαση του Νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 21-6-2021 εντοπίσθηκε ο 43χρονος από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε στην περιοχή του Κορωπίου και στην προσπάθειά τους να τον ελέγξουν τράπηκε σε φυγή, πλην όμως σε κοντινή απόσταση κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι κρότου με γεμιστήρα με -11- φυσίγγια, -2- μαχαίρια και -3- κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Κρωπίας όπου διαπιστώθηκε ότι από την 12-10-2019 ήταν δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, στο οποίο δεν επέστρεψε μετά από τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Κλείσιμο
Στο ανωτέρω Κατάστημα Κράτησης εξέτιε ποινή κάθειρξης μετά από καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης -101- ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία από κοινού, αρπαγή από κοινού, παράνομη οπλοφορία κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένη κλοπή και απάτη από κοινού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην Μολδαβή αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό

25 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Survivor: Ανατροπή και στον… τάκο Μαριαλένα, Κόρο και Ασημακόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης