Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά το εμβόλιο

Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά το εμβόλιο

Έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson- Λίγα λεπτά μετά ένιωσε έντονη αδιαθεσία

lamia
Η 35χρονη, μητέρα τριών παιδιών, είχε κάποια έντονα συμπτώματα μετά το εμβόλιο και αρχικά μεταφέρθηκε στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με το σύζυγό της μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Στις 4:00' το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8:00΄ το απόγευμα, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι αυτό στις 9:30΄ τη μετέφερα στο ΚΥ Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30΄ τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι....», είπε ο σύζυγό της στο LamiaReport.

Η 35χρονη τώρα ειναι στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως μας είπε ο σύζυγος οι γιατροί στο νοσοκομειο είπαν ότι το πιθανότερο ειναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να ήταν από το άγχος.

Ο σύζυγος όμως υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος, και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.

Κλείσιμο
Επίσης αναρωτιέται αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λαμίας έστω για ένα 24ωρο για παρακολούθηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καρολάιν: Οι ποινές που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου

Γλυκά Νερά: «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο» - Όλα όσα κατέθεσε φίλη της Καρολάιν που την είχε δει λίγο πριν την δολοφονία

Ελληνικό: Αυτά είναι τα έργα που ξεκινούν – 70.000 θέσεις εργασίας με την ολοκλήρωση του έργου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης