Πτολεμαΐδα: Κατέσχεσαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών ειδών

Πτολεμαΐδα: Κατέσχεσαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών ειδών

Αμέσως, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία της και ανακάλυψαν συνολικά 4.492 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και 504 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 25 κιλών και 200 γραμμαρίων!

Ptolemaida-tsigara-kapnos
Ένας τυχαίος έλεγχος που έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μια 53χρονη γυναίκα στην Πτολεμαΐδα, το μεσημέρι της Παρασκευής, είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί μια 55χρονη λαθρέμπορος με μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Η 53χρονη είχε στην κατοχή της δέκα πακέτα τσιγάρων χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Εορδαίας, όπου αποκάλυψε ότι τα είχε αγοράσει από την 55χρονη. Αμέσως, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία της και ανακάλυψαν συνολικά 4.492 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και 504 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 25 κιλών και 200 γραμμαρίων!

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας, για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ η πωλήτρια και η πελάτισσά της παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2020: Οπαδοί της Σκωτίας καθάρισαν πλατεία που… λέρωσαν πριν το βρετανικό ντέρμπι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος άνθρωπος με 300 εκατομμύρια ακολούθους στα social media

Μεταβιβάσεις χωρίς φόρο πριν ισχύσουν οι νέες αντικειμενικές αξίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης