Συνελήφθη ο «Νεκτάριος» με τα ανύπαρκτα ΙΧ από τον ΟΔΔΥ!

Συνελήφθη ο «Νεκτάριος» με τα ανύπαρκτα ΙΧ από τον ΟΔΔΥ!

Για χρέη προς το Δημόσιο και όχι για τις απάτες με ανύπαρκτα αυτοκίνητα που προέρχονταν από τον πρώην ΟΔΔΥ ενάντια σε ανυποψίαστους καταναλωτές.

Στιγμιοτυπο_2021-06-19__1_20_19_πμ

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο γνωστός «Νεκτάριος» ο οποίος υπόσχονταν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση από τον ΟΔΔΥ σε εξευτελιστικές τιμές σε ανυποψίαστους καταναλωτές έναντι παχυλών προκαταβολών και στη συνέχεια εξαφανίζονταν!

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr ο γνωστός επιτήδειος με το όνομα «Νεκτάριος» συνελήφθη από τις Αρχές για χρέη προς το Δημόσιο και η υπόθεσή του αναμένεται να δικαστεί αύριο Παρασκευή.

Από την άλλη μεριά η είδηση σύλληψης του «Νεκτάριου» κινητοποίησε πάρα πολλούς εξαπατημένους ιδιώτες καταναλωτές που του είχαν δώσει χρήματα για την απόκτηση αυτοκινήτων από τον… ΟΔΔΥ και ήδη βρίσκονται πολύ κοντά στο να μετατρέψουν σε κακούργημα τις πράξεις του καθώς έχουν ήδη ξεπεράσει τις 114.000 ευρώ και για να γίνει κακούργημα η πράξη του χρειάζονται ακόμη 6.500 ευρώ ώστε να ξεπεραστούν οι 120.000 ευρώ.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης