Γλυκά Νερά: Το οργισμένο ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι κατά του πιλότου

Γλυκά Νερά: Το οργισμένο ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι κατά του πιλότου

«Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε»

ioanna_paliospirou
Την οργή της μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά εξέφρασε μέσω των social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου ένα χρόνο.

Όπως πολλοί άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, η Ιωάννα θέλησε να τοποθετηθεί για τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν από τον σύζυγό της, ο οποίος ισχυριζόταν το προηγούμενο διάστημα ότι αλλοδαποί ληστές είχαν σκοτώσει τη γυναίκα του.

Στην οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα έκανε λόγο για «πατριαρχία» και ξέσπασε εναντίον του 32χρονου συζύγου της Κάρολαϊν που της στέρησε τη ζωή.

patriarxia


Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα Γλυκά Νερά:

Κλείσιμο
«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη.

Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

patriarxia_2


Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της.

Μάθε στο παιδί σου, στον μικρο σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

paliospirou



Ειδήσεις σήμερα 

Γλυκά Νερά - Η υποκρισία του πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν: «Το μωρό μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη μανούλα είχε...»

Όνειρο... απατηλό η αιώνια νεότητα και η αθανασία, λένε επιστήμονες

Κιμ Καρντάσιαν: Χρωστάω μια συγγνώμη στον πρώην σύζυγό μου Κρις Χάμφρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης