Θρίλερ με την πτήση της Φον ντερ Λάιεν: Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος - Επιστροφή στη Μαδρίτη

Θρίλερ με την πτήση της Φον ντερ Λάιεν: Τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος - Επιστροφή στη Μαδρίτη

Υπό τα νέα δεδομένα και καθώς γίνονται προσπάθειες ώστε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να αφιχθή εγκαίρως στην Αθήνα την Πέμπτη το πρωί, το πρόγραμμα της επίσκεψής της, κατ' ανάγκην τροποποιείται

Screenshot_2021-06-16_at_11_37_10_PM
Τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε αιφνιδίως στο αεροσκάφος της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατέστησε υποχρεωτική τη ματαίωση της πτήσης της από τη Μαδρίτη προς την Αθήνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της βλάβης και τη διαδρομή του μικρού «ιδιωτικού» αεροπλάνου της ΕΕ το οποίο μετέφερε την κα φον ντερ Λάιεν και τη συνοδεία της, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα της περιοδείας της στις 5 χώρες της ΕΕ οι οποίες προηγούνται στην έγκριση προγραμμάτων εκταμίευσης πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης, η κα φον ντερ Λάιεν επρόκειτο να φτάσει στην Αθήνα αργά το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουνίου προκειμένου την επόμενη ημέρα να συμμετάσχει σε σειρά εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης 45λεπτης κατ' ιδίαν συνάντησης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπό τα νέα δεδομένα και καθώς γίνονται προσπάθειες ώστε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να φτάσει εγκαίρως στην Αθήνα την Πέμπτη το πρωί, το πρόγραμμα της επίσκεψής της, κατ' ανάγκην τροποποιείται.

Πιθανότατα θα αρχίσει με την ομιλία της προέδρου, στις 11:00, στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς.

Ειδήσεις σήμερα

Τετ-α-τετ Μπάιντεν - Πούτιν: Κράτησε λιγότερο από το αναμενόμενο - Γιατί δεν δίνουν κοινή συνέντευξη Τύπου 

Καρέ - καρέ η σύγκρουση Μητσοτάκη- Τσίπρα στη Βουλή: Η πολυκατοικία, ο διαχειριστής, οι «σαχλαμάρες του Πολάκη» και ο Ανδρέας 

Κορωνοϊός: Στα 549 τα νέα κρούσματα - 330 οι διασωληνωμένοι, 13 θάνατοι 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης