Μύκονος: «Πάτα με να σε πατώ» στα Ματογιάννια

Μύκονος: «Πάτα με να σε πατώ» στα Ματογιάννια

Συγχρωτισμός χωρίς μάσκες και αποστάσεις στον πιο γνωστό δρόμο της Χώρας του νησιού των Ανέμων - Δεκάδες άτομα σχηματίζουν μικρές και μεγάλες παρέες αγνοώντας τον κορωνοϊό

mykonos__1_
Κυριακή βράδυ στα Ματογιάννια, ο κόσμος από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη μέχρι το Queen έχει κατακλύσει τον δρόμο, έξω από διάφορα μαγαζιά.

Με ένα ποτό στο χέρι δεκάδες άτομα έχουν σχηματίσει μικρές και μεγάλες παρέες, που συζητάνε και χαλαρώνουν με τις μουσικές που «βγαίνουν» στον δρόμο.

Κανείς δεν κρατάει αποστάσεις, κανείς δεν φοράει μάσκα και κανείς δεν νοιάζεται για την πανδημία που είναι ακόμη εδώ, αφού ο κόσμος που έχει γεμίσει ασφυκτικά τα Ματογιάννια δείχνει να αγνοεί τον κορωνοϊό.

Η συγκεκριμένη σκηνή είναι συνήθης εικόνα από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι την Κυριακή, όπου ο γνωστός δρόμος «σκάει» από κόσμο, ενώ τις καθημερινές η κατάσταση είναι πιο χαλαρή.

mykonos__1_


Την ίδια στιγμή, μέχρι χθες το σύνολο των πλήρως εμβολιασμένων στο νησί ήταν 7.109 άτομα, ενώ άγνωστο παραμένει πόσοι από τους εργαζόμενους που έχουν κατέβει στο νησί -ξεπερνούν τις 30.000 σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όλα αυτά σε μια σεζόν που οι Μυκονιάτες θεωρούν ότι θα πάει πολύ καλά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σύμφωνα με τις κρατήσεις που γίνονται καθημερινά οι οποίες δείχνουν ότι αυτούς τους δύο μήνες το νησί θα γεμίσει ασφυκτικά.


mykonos__5_
mykonos__2_
mykonos__3_
mykonos__4_
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, προανήγγειλε ο Καστέξ

Ξεκίνησε το τετ-α-τετ Μπάιντεν - Πούτιν: «Ελπίζουμε σε παραγωγικές συζητήσεις»

Επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο: «Kallos» και «Phos» live από την Αθήνα σε όλο τον κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης