Βόλος: Συλλήψεις για βεγγαλικά και στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Βόλος: Συλλήψεις για βεγγαλικά και στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Σκόπευαν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γυναικείο ποδόσφαιρο ανάβοντας πυρσούς αλλά κατέληξαν στα κρατητήρια

Astinomia
Να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γυναικείο ποδόσφαιρο ανάβοντας πυρσούς, σκόπευαν τρεις νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαν στον Βόλο το βράδυ της Κυριακής για να παρακολουθήσουν τον κατ' ουσίαν τελικό της διοργάνωσης στο Πανθεσσαλικό στάδιο!

Ωστόσο, λίγη ώρα πριν από την διεξαγωγή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τις Άβαντες Χαλκίδας, οι τρεις φίλοι ηλικίας 23, 27 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κοντά στο στάδιο στο οποίο κατευθύνονταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός και υποβλήθηκαν σε έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους οκτώ βεγγαλικά ναυτιλίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και να γιορτάσουν στα... κρατητήρια την επιτυχία της ομάδας τους, που αναδείχθηκε για 16η φορά πρωταθλήτρια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, καθώς νίκησε με σκορ 2-0! Οι τρεις φίλοι οδηγήθηκαν την Δευτέρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού και τους άφησε ελεύθερους.


Ειδήσεις σήμερα: 

Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός Λίζα Μπέινς - Έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Οι περίπλοκες σχέσεις του Πούτιν με τους προέδρους των ΗΠΑ: Με ποιους «τα βρήκε» και με ποιους «τα τσούγκρισε»

Εμβόλια mRNA: Εξαιρετικά σπάνιες και ήπιες οι καρδιακές επιπλοκές σε νέους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης