Γλυφάδα: Πάνω από 1.000 άτομα στο επεισοδιακό beach party - Δείτε βίντεο

Γλυφάδα: Πάνω από 1.000 άτομα στο επεισοδιακό beach party - Δείτε βίντεο

«Αγρίεψαν» τα πράγματα σε «κορωνοπάρτι» σε παραλία της Γλυφάδας -  Νεαροί έβαλαν φωτιά στις ομπρέλες και πετούσαν πέτρες στους πυροσβέστες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

plaz_glifadas
Χαμός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής σε πλαζ της Γλυφάδας όταν εκατοντάδες άτομα διοργάνωσαν «κορωνοπάρτι» στην παραλία.

Δυστυχώς, όμως, κάποια στιγμή, τα πράγματα ξέφυγαν, όταν νεαροί άρχισαν να καίνε τις ψάθινες ομπρέλες της πλαζ, προκαλώντας φθορές.

Εκατοντάδες άτομα στην πλαζ της Γλυφάδας 13/6/2021


Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μερικά άτομα δεν αρκέστηκαν στις φωτιές, καθώς όταν ηρθε η Πυροσβεστική άρχισαν να πετάνε πέτρες στους πυροσβέστες.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του και ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ήταν μια μεγάλη ομάδα νεαρών περίπου 1.000 ατόμων που μαζεύτηκαν στην παραλία κατά τις οκτώ το βράδυ. Περίπου στις δέκα τα πράγματα μεταξύ κάποιων ατόμων αγρίεψαν καθώς άρχισαν να βάζουν φωτιά στις ψάθινες ομπρέλες.

Κλείσιμο
plaz_glifadas3
plaz_glifadas2


Μάλιστα όταν έφτασαν στην περιοχή δύο πυροσβεστικά οχήματα για να σβήσουν τις φωτιές και να απομακρύνουν τον κόσμο με ασφάλεια, κάποιοι από αυτούς που είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια και είχαν παραμείνει στην παραλία πετούσαν πέτρες στα οχήματα και τους πυροσβέστες.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη - Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ

Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν: «Δεν τα παρατάω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης