Σάκης Κεχαγιόγλου για Τάσο Μπερδέση: «Ήταν πολύ καλός μου φίλος, η ψυχή της παρέας»

Σάκης Κεχαγιόγλου για Τάσο Μπερδέση: «Ήταν πολύ καλός μου φίλος, η ψυχή της παρέας»

Τι είπε ο γνωστός ποινικολόγος για τη δολοφονία του αθλητή - «Η δολοφονία του ήταν κεραυνός εν αιθρία»

kexagiogloy
Στην Ελενοώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση στη Βάρη

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κεχαγιόγλου, με τον Τάσο Μπερδέση είχαν και φιλικές σχέσεις, εκτός από τη σχέση δικηγόρου-πελάτη και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Τάσος ήταν εκτός από πελάτης και φίλος μου. Μια τραγική είδηση. Η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας, το τι προηγήθηκε δεν μπορώ να το γνωρίζω. Βέβαια πριν από 2,5 χρόνια περίπου είχε καταθέσει σε μια προανάκριση που είχε κληθεί να καταθέσει, ότι φοβόταν για τη ζωή και του και ότι είχε απειληθεί. Το αν συνδέεται όμως θα το βρει η αστυνομία.

Είχε απευθυνθεί σε εμένα ως πελάτης, πριν από χρόνια όταν είχε κατηγορηθεί στην Πάτρα για μια υπόθεση για εγκληματική οργάνωση, είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως, δεν είχα παρασταθεί εγώ σε εκείνο το δικαστήριο. Υπήρξε φυγόποινος κι εξαιτίας αυτής της φυγοδικίας του, έχασε την Ολυμπιάδα. Ήταν ένας λαμπρός αθλητής και άξιζε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Στο εφετείο αθωώθηκε αλλά ήδη είχε χάσει την Ολυμπιάδα. Στον τομέα του ήταν ο καλύτερες αθλητής στην Ευρώπη. Ήταν πολύ αγαπητό παιδί, πρόσχαρος. Ήταν η ψυχή της παρέας με πολύ θερμά αισθήματα, ήταν καλός φίλος ο Τάσος και όχι μόνο δικός μου. Είχαμε χαθεί με την πανδημία και έτσι είχα μήνες να του μιλήσω και η δολοφονία του ήταν κεραυνός εν αιθρία».


Ειδήσεις σήμερα: 

Απεργιακές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά

Κατασκοπεία στο Καστελλόριζο: Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορούμενων - Τι είχε βρεθεί στα κινητά τους

Εμβολιασμός 25-29 ετών: Διαθέσιμα από σήμερα όλα τα εμβόλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης