Συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο 22χρονος - Κατηγορείται για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ

Συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο 22χρονος - Κατηγορείται για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων

ASTYNOMIA
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη, στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 22χρονος, κατηγορούμενος για ληστείες κατά συρροή και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 22χρονος είχε διαπράξει ληστεία, με τη χρήση όπλου, σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και είχε διαφύγει πεζός. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, τον εντόπισαν σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας όπου είχε κρυφτεί, ενώ προηγουμένως είχε πετάξει το όπλο και τα κλοπιμαία. Ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι ρέπλικα, σουγιάς, το χρηματικό ποσό των 1.615 ευρώ που είχε αφαιρέσει από το σούπερ μάρκετ και είδη ρουχισμού. Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε και άλλο πιστόλι τύπου ρέπλικα.

Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο ληστείες σε σούπερ μάρκετ με τον ίδιο τρόπο δράσης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων.


Ειδήσεις σήμερα: 
Τέλος τα self test στα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου - Τι λένε από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Νέες αντικειμενικές: Τιμές «ασανσέρ» σε όλη την Ελλάδα - Εφαρμογή θα βγάζει την αξία και τον ΕΝΦΙΑ του ακινήτου

Μαγνησία: Νεκρός 68χρονος - Ανησύχησε ο ντελιβεράς γιατί σταμάτησε να παραγγέλνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης