Άρτα: Νέα κλοπή από τα τρία ανήλικα αδέλφια που «δρουν» τους τελευταίους μήνες

Άρτα: Νέα κλοπή από τα τρία ανήλικα αδέλφια που «δρουν» τους τελευταίους μήνες

Πρόκειται για την... 11η κλοπή που έχουν διαπράξει τα εθισμένα στην παρανομία αδέλφια

peripoliko_arxeio
Μόλις πέντε ημέρες πέρασαν από την προηγούμενη φορά που απασχόλησαν την Αστυνομία και τις δικαστικές αρχές της Άρτας τα τρία ανήλικα παιδιά μιας γυναίκας και ήδη ταυτοποιήθηκαν ως δράστες μιας ακόμη κλοπής στην πόλη, που ήταν η... 11η τους τελευταίους μήνες!

Η έρευνα της Ασφάλειας μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου, μέσα από το οποίο έκαναν φτερά 100 ευρώ το απόγευμα της Παρασκευής, οδήγησε στα... εθισμένα στις κλοπές αδέλφια, που είναι ηλικίας μόλις 9 ως 13 χρόνων. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθησαν ο μεγαλύτερος από τους τρεις ανήλικους και η μητέρα τους που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας τους και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Τα τρία αγοράκια δεν πτοούνται, όσες φορές και να συλληφθούν. Την περασμένη Δευτέρα, ένα από αυτά ξάφρισε από ένα γραφείο έναν φορητό υπολογιστή και μετρητά ύψους 1.000 ευρώ, ενώ τον περασμένο Μάρτιο είχε συλληφθεί άλλο ένα που έκλεψε από τα γραφεία ενός συλλόγου ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 400 ευρώ.


Ειδήσεις σήμερα 

ΗΠΑ: 44χρονη που είχε ανακηρυχτεί «δασκάλα της χρονιάς» αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή της για βιασμό μαθητών

Αποχώρηση «βόμβα» της Οσάκα από το Roland Garros: Οι επικρίσεις, η μάχη με την κατάθλιψη και οι συγκρίσεις... με τη Μέγκαν!

Θεμιστοκλέους για εμβολιασμό παιδιών: Είμαστε επιχειρησιακά έτοιμοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης