Λαμία: Αστυνομικοί και αντιεξουσιαστές έξω από το νοσοκομείο

Λαμία: Αστυνομικοί και αντιεξουσιαστές έξω από το νοσοκομείο

Ο Δημητράκης νοσηλεύεται στο νοσκομείο, μετά από σοβαρό τραυματισμό σε επεισόδιο με Αλβανό συγκρατούμενό του, στις φυλακές Δομοκου

lamia_1
Κινητοποίηση της αστυνομίας σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής στη Λαμία, όταν στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε η πληροφορία ότι άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο θα βρεθούν στο Νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον γνωστό αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη.

Ο τελευταίος νοσηλεύεται στο νοσκομείο, μετά από σοβαρό τραυματισμό σε επεισόδιο με Αλβανό συγκρατούμενό του, στις φυλακές Δομοκου την περασμένη Δευτέρα.

lamia_2


Οι αστυνομικές αρχές περικύκλωσαν το Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να το περιφρουρησούν σε περίπτωση που οι αντιεξουσιαστές σκόπευαν να περάσουν στον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να αναρτήσουν πανο και να φωνάξουν συνθήματα για τον Γιάννη Δημητράκη.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από τα περίπου 60 άτομα που βρέθηκαν συνολικά στο σημείο, κάποιοι εξ’ αυτών προσπάθησαν να βρούν τρόπο για να εισέλθουν στο Νοσοκομείο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, λόγω της έντονης αστυνομικης δυναμης.

Κλείσιμο
Έτσι, αφού διαδήλωσαν ειρηνικά και χωρίς «παρατράγουδα», φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης για τον νοσηλευόμενο και αποχώρησαν.

Πηγή: LamiaNow

Ειδήσεις σήμερα 

Φρίκη στον Καναδά: Βρέθηκε ομαδικός τάφος με 215 παιδιά σε παλιό σχολείο στη Βρετανική Κολομβία -Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Ανάρπαστα τα ραντεβού – Σπάσαμε το φράγμα των δύο εκατ. πλήρως εμβολιασμένων

Στη Θράκη ο Τσαβούσογλου συνοδεία δεκάδων τουρκικών ΜΜΕ - «Ανεπιθύμητος» από τους Πομάκους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης