Λαμία: Έκλεψαν τραπεζική κάρτα από πρακτορείο και πήγαν για ψώνια!

Λαμία: Έκλεψαν τραπεζική κάρτα από πρακτορείο και πήγαν για ψώνια!

Οι δράστες είχαν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για παρόμοιες κλοπές

pos
Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε την περασμένη Τρίτη σε ένα κατάστημα διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών στη Λαμία ένας Έλληνας, ο οποίος είχε διακρίνει απ' έξω ότι ένας άλλος πελάτης είχε αφήσει την τραπεζική του κάρτα πάνω σε ένα από τα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Με σβέλτες κινήσεις, «βούτηξε» την κάρτα χωρίς να γίνει αντιληπτός και επιβιβάστηκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του, μαζί με τον οποίο ξεκίνησε τις... αγορές μέσω ανέπαφων συναλλαγών σε διάφορα καταστήματα της περιοχής! Ωστόσο, όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι η κάρτα είχε κάνει φτερά και ότι κάποιος την χρησιμοποιούσε, οι άνδρες της Ασφάλειας υποψιάστηκαν αμέσως με ποιους είχαν να κάνουν!

Κι αυτό γιατί, τόσο ο δράστης της κλοπής όσο και ο συνεργός του, τους είχαν απασχολήσει κατ’ επανάληψη για παρόμοιες κλοπές. Τα πλάνα από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες των καταστημάτων στα οποία ψώνισαν, επιβεβαίωσαν την ταυτότητα των δυο δραστών. Όμως, δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη κατά συναυτουργία, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε φωτογραφίες: Καρχαρίες δίπλα σε ψαράδες σε Αμάρυνθο και Κινέτα

Λαμία: Θήκη δοντιού σφηνώθηκε σε πνεύμονα ασθενή - Συνέβη στη διασωλήνωση!

Λάρισα: Έκρηξη σε αποστακτήριο - Οκτώ τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης