Εύβοια: Δύο μήνες μετά βρήκαν τον ληστή τράπεζας

Εύβοια: Δύο μήνες μετά βρήκαν τον ληστή τράπεζας

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη εντοπίστηκε μέρος των χρημάτων από την ληστεία - «Χειροπέδες» σε φυγόποινο στον Πύργο

astynomia
Με όλα τα πειστήρια στο σπίτι του τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας τον δράστη της ένοπλης ληστείας που είχε γίνει στις 16 Μαρτίου σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα του Α’ ανακριτή Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του Έλληνα δράστη στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, βρέθηκαν χρήματα που προέρχονταν από τη ληστεία, αλλά και ένα τσαντάκι και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια τα οποία φορούσε κατά τη διάρκεια της ληστείας και καταγράφηκαν από την κάμερα της τράπεζας. Έτσι, κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ώσπου να απολογηθεί.

Ο κακοποιός είχε εισβάλει στην τράπεζα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, είχε αρπάξει με την απειλή πιστολιού όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και στη συνέχεια είχε υποχρεώσει έναν υπάλληλο να του ανοίξει την πόρτα ασφαλείας, από την οποία διέφυγε αρχικά πεζός και μετά μπήκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Μια κάμερα της περιοχής κατέγραψε το όχημα και ο κάτοχός του ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας.

Στην φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για ναρκωτικά

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στον Πύργο ένας Έλληνας, το απόγευμα της Τρίτης και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ο φυγόποινος οδηγήθηκε στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή.

Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγει και άλλο η «ομπρέλα» της επιδότησης παγίων δαπανών

Συνεπιμέλεια: Τεταμένο κλίμα, προσωπικές αναφορές και έντονες διαφωνίες– Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Μεγάλη φωτιά στον Σχίνο Κορινθίας - Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακιές και Μαυρολίμνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης