Οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στην Ακρόπολη με πανό της ομάδας τους

Οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στην Ακρόπολη με πανό της ομάδας τους

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού

Akropoli3

Στην Ακρόπολη μπήκαν το απόγευμα της Τετάρτης, οπαδοί του Ολυμπιακού κρατώντας πανό της ομάδας του και προπυλακίζοντας τους αρχαιοφύλακες.

Όπως ανάφερει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα.

Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2016 εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν εισβάλει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, κρατώντας πανό, σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια της Θύρας 13.


Ειδήσεις σήμερα

Στα 2.489 τα νέα κρούσματα - 707 οι διασωληνωμένοι, 70 θάνατοι 

Lockdown - Λοιμωξιολόγοι: Μετακινήσεις στα νησιά με αρνητικό τεστ - Τέλος τα SMS - Κυκλοφορία έως τις 00:30 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στους αποφυλακισμένους ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους της Καρολάιν 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης