Δολοφονία στη Ζάκυνθο: «Σταμάτησαν, πυροβόλησαν την πόρτα, τον σκότωσαν και έφυγαν» - Τι λέει ο θείος του επιχειρηματία

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: «Σταμάτησαν, πυροβόλησαν την πόρτα, τον σκότωσαν και έφυγαν» - Τι λέει ο θείος του επιχειρηματία

«Τώρα θα μείνουν τα τρία ανίψια μου ορφανά και από πατέρα αφού την μητέρα τους την σκότωσαν πέρσι το καλοκαίρι», λέει συγκλονισμένος ο θείος του επιχειρηματία

ekav_zakynthos1
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου μετά τη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία του νησιού, ο οποίος μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον του, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 54χρονος επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης είχε ραντεβού με τον λογιστή του για θέματα των επιχειρήσεων του.

Φαίνεται πως οι δολοφόνοι του τον παρακολουθούσαν στενά και όταν βρήκαν την ευκαρία τον σκότωσαν.

Αυτό που ανατριχιάζει όμως την κοινωνία είναι πως χτύπησαν μέρα-μεσημέρι σε πολυσύχναστο μέρος αδιαφορώντας για τις ζωές αθώων ατόμων.

Να σημειωθεί πως πέρσι τον Ιούνιο σε ενέδρα που τους είχαν στήσει, πιθανόν οι ίδιοι δολοφόνοι, είχαν σκοτώσει την 37χρονη σύζυγό του, την όμορφη Χριστίνα Κλουτσινιώτη μητέρα τριών παιδιών.

Συγκλονισμένος δηλώνει στο protothema.gr ο θείος του άτυχου επιχειρηματία περιγράφοντας το πώς έγινε η δολοφονική επίθεση μέρα-μεσημέρι στο λογιστικό γραφείο που επισκέφτηκε ο ανιψιός του.

«Είμαι ο θείος του Ντίμη, τι να σας πω… Δεν είναι κατάλληλη ώρα γιατί βρίσκομαι στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Πριν από λίγη ώρα έγινε το τραγικό περιστατικό. Ο ανηψιός μου βρισκόταν δίπλα από τις 24ώρες ένα εμπορικό κέντρο στην Ζάκυνθο, που έχει πολλά μαγαζιά εκεί και είναι πολυσύχναστο σημείο. Ο ανηψιός μου μπήκε σε ένα λογιστικό γραφείο, οι δολοφόνοι πέρασαν με ένα αυτοκίνητο Fiat Panda. Σταμάτησαν, πυροβόλησαν την πόρτα του γραφείου, μπήκαν μέσα, τον σκότωσαν και σηκώθηκαν και έφυγαν… Αυτό ήταν όλο… Τώρα θα μείνουν τα τρία ανίψια μου ορφανά και από πατέρα αφού την μητέρα τους την σκότωσαν πέρσι το καλοκαίρι»,  είπε ο θείος του άτυχου άντρα Στέφανος Στρούζας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;»: Viral το βίντεο με το «φλερτ» του 51χρονου «Τσάντλερ» με 19χρονη

Μέση Ανατολή: Κατάρ, Τουρκία και Ιράν τάσσονται υπέρ της έναρξης συνομιλιών

Σε Ακρόπολη, Φάληρο και Ν. Σμύρνη είχε «ξαναχτυπήσει» ο 22χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης