Συλλήψεις για κροτίδες σε Νάξο, Πάρο και Κάλυμνο

Συλλήψεις για κροτίδες σε Νάξο, Πάρο και Κάλυμνο

Τρεις νεαροί πέρασαν τη νύχτα του Μ. Σαββάτου στα κρατητήρια

Nisia-krotides
Ως και λίγη ώρα πριν από την Ανάσταση συνεχίζονταν εντατικά οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την παράνομη διακίνηση κροτίδων και εκρηκτικών κατασκευών, με αποτέλεσμα τρεις νεαροί -ένας από τους οποίους ανήλικος- να περάσουν τη νύχτα του Μ. Σαββάτου στα κρατητήρια της Νάξου, της Πάρου και της Καλύμνου.

Τις πιο βαριές κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών και του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, αντιμετωπίζει ένας νεαρός που εντοπίστηκε το βράδυ της Ανάστασης στη Νάξο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες εκρηκτικές κατασκευές που είχε φτιάξει με ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο με βενζίνη και παγιδευμένο με μια κροτίδα! Κοντά στο σημείο όπου συνελήφθη ο νεαρός, στον υπαίθριο χώρο ενός πάρκου, βρέθηκε και ένα σακίδιο πλάτης μέσα στο οποίο υπήρχαν 156 τυποποιημένες κροτίδες που επίσης κατασχέθηκαν.

Στην Πάρο, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο κατάστημα και την κατοικία ενός επιχειρηματία και ανακάλυψαν 3.432 πυροτεχνήματα και βεγγαλικά διαφόρων τύπων, τα οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση. Τέλος, στην Κάλυμνο συνελήφθη ένας ανήλικος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν επτά τυποποιημένες κροτίδες και σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.




Ειδήσεις σήμερα

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς βρέθηκε «μπλεγμένη» σε υπόθεση αγοράς «λαθραίου» αντιγράφου αρχαιοελληνικού γλυπτού!

Τραγωδία στον κόσμο του σούμο: Παλαιστής πέθανε έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του σε αγώνα

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του ομογενή αστυνομικού που σκοτώθηκε από μεθυσμένη οδηγό στη Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης