Μυτιλήνη: Ο «Κym» βρήκε ναρκωτικά για κάθε γούστο σε κινητήρα μηχανής!

Μυτιλήνη: Ο «Κym» βρήκε ναρκωτικά για κάθε γούστο σε κινητήρα μηχανής!

Τα ναρκωτικά θα παραλάμβαναν δύο νεαροί αλλοδαποί αλλά λογάριασαν χωρίς την... όσφρηση του σκύλου ανιχνευτή

Mytilini-Kym-kannabi-moter
Ένα «κοκτέιλ» με σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών που κάλυπταν κάθε απαίτηση, θα παραλάμβαναν κρυμμένα μέσα στον... κινητήρα ενός μοτοποδηλάτου δύο νεαροί αλλοδαποί, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, αλλά λογάριασαν χωρίς την... όσφρηση του σκύλου ανιχνευτή Κym του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης!

Το εκπαιδευμένο τετράποδο αντέδρασε σαν τρελό όταν μύρισε ένα δέμα που του υπέδειξαν τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών σε, ένα από τα φορτηγά που βρίσκονταν μέσα στο πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και την Χίο, κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Έτσι, το δέμα τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση και όταν έφτασαν οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 17 χρόνων οι οποίοι το παρέλαβαν, αμέσως συνελήφθησαν.

Μέσα στο δέμα υπήρχε ένας κινητήρας μοτοποδηλάτου που ήταν φαινομενικά... αθώος, όμως έκρυβε τα ένοχα μυστικά των παραληπτών του. Στο εσωτερικό του ο Κym βρήκε κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 857 γραμμαρίων, άλλη μια με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 258 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 168 γραμμαρίων και μια ακόμη με κρυσταλλική αμφεταμίνη βάρους 105 γραμμαρίων!

Σύμφωνα με την εκτίμηση των λιμενικών, αν το παράνομο εμπόρευμα «έπεφτε» στην παράνομη αγορά του νησιού, θα απέφερε στους αλλοδαπούς γύρω στα 50.000 με 70.000 ευρώ! Οι δυο δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που τους άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και άναψε το πράσινο φως για να γίνει έλεγχος στα δύο κινητά τους που κατασχέθηκαν.


Ειδήσεις σήμερα

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς βρέθηκε «μπλεγμένη» σε υπόθεση αγοράς «λαθραίου» αντιγράφου αρχαιοελληνικού γλυπτού!

Τραγωδία στον κόσμο του σούμο: Παλαιστής πέθανε έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του σε αγώνα

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του ομογενή αστυνομικού που σκοτώθηκε από μεθυσμένη οδηγό στη Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης