Ηράκλειο: Πουλούσε τσιγαριλίκια στο μαγαζί και είχε κάνναβη στο σπίτι του

Ηράκλειο: Πουλούσε τσιγαριλίκια στο μαγαζί και είχε κάνναβη στο σπίτι του

Άνδρες της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι του και εντόπισαν 32,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 25 τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και 1.500 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις

peripolika_10
Ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών ήταν ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης στο Ηράκλειο, στην οποία και την κατοικία του έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και του πέρασαν χειροπέδες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν συνολικά 32,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 25 τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και 1.500 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Ο δράστης προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου που διενεργεί προανάκριση και σχημάτισε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βάρος του κατηγορούμενου.

Συνελήφθη με ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του

Έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός στην Ιόνια Οδό διενεργήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αγρινίου στο ύψος της Ρίγανης και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν στο εσωτερικό του 45 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας και μία πίπα καπνίσματος.




Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: Το γηροκομείο είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη πριν από δέκα χρόνια

Θρίλερ στο FIR Αθηνών: Απειλή για βόμβα σε ισραηλινό αεροσκάφος - Το συνόδευσαν 4 ελληνικά μαχητικά

Τραγωδία στο Ισραήλ: Και παιδιά ανάμεσα στους πιστούς που ποδοπατήθηκαν ή έπαθαν ασφυξία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης