Βόλος: Είχε «κοκτέιλ» ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του

Βόλος: Είχε «κοκτέιλ» ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του

Βρήκαν κοκαΐνη, κάνναβη, καθώς και ναρκωτικά χάπια - Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Πιερία και Φλώρινα

xasissss
Οι ύποπτες κινήσεις ενός Έλληνα που περιφερόταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε μια περιοχή του Βόλου, έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν εκεί και τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο όχημα, βρήκαν κρυμμένες έξι συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 5,84 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26,93 γραμμαρίων και τρία ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο αγρόκτημά του

Η έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας ενός Έλληνα σε περιοχή της Πιερίας, το πρωί της Δευτέρας, αποκάλυψε ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες συνολικά έξι δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο καλλιεργητής συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Έρευνα στο σπίτι ενός 45χρονου στη Φλώρινα έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών το βράδυ της Δευτέρας και κατέσχεσαν ένα πλαστικό φιαλίδιο που περιείχε μεθαδόνη βάρους 67,7 γραμμαρίων. Ο 45χρονος συνελήφθη μαζί με έναν 47χρονο στην τσάντα ώμου του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Σήμα κινδύνου» από τα λύματα: Πιθανή έκρηξη κρουσμάτων την άλλη βδομάδα

Αντιδράσεις ιεραρχών για την Ανάσταση στις 21.00 - Τι ζητάει η Εκκλησία της Κρήτης από την Κεραμέως

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ένοχος για φόνο ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης