Φθιώτιδα: Διέρρηξε εξοχικό και το άδειασε εντελώς!

Φθιώτιδα: Διέρρηξε εξοχικό και το άδειασε εντελώς!

Το «άδειαζε» επί ένα μήνα - Διέρρηξε αποθήκη στη Βοιωτία για να κλέψει... μηχανήματα και λάδι

diarriktis-spiti-ipnos
Τίποτα δεν άφησε μέσα σε μια εξοχική κατοικία σε περιοχή της Φθιώτιδας στην οποία τρύπωνε ανενόχλητος επί έναν ολόκληρο μήνα εκμεταλλευόμενος την απουσία των ιδιοκτητών της, ένας αλλοδαπός ο οποίος παραβίασε ένα παράθυρο και «σήκωσε» τα πάντα κάνοντας κανονική... μετακόμιση!

Από τις 8 Ιανουαρίου ως τις 7 Φεβρουαρίου, ο δράστης άρπαξε τμηματικά διάφορα έπιπλα, είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, ρούχα, ένα ποδήλατο, καθώς και ένα αεροβόλο τυφέκιο! Οι ιδιοκτήτες έπαθαν σοκ όταν βρήκαν το εξοχικό τους άδειο και κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Σπερχειάδας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και τα στοιχεία ταυτότητας του αλλοδαπού εξακριβώθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε ένα μέρος του οικιακού εξοπλισμού, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του εξοχικού. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Άρπαξε μηχανήματα και λάδι από αποθήκη

Παραβιασμένη βρήκε τον περασμένο Δεκέμβριο την πόρτα της αποθήκης του σε περιοχή της Βοιωτίας ο ιδιοκτήτης της και από μέσα έλειπαν ένα αγροτικό μηχάνημα έργων, ένας φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτων, ποσότητα ελαιόλαδου και διάφορα παλιά μεταλλικά αντικείμενα. Μετά την καταγγελία του στην Ασφάλεια Θηβών, ξεκίνησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης