Τροχαίο στη Γαύδο: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κορίνα

Τροχαίο στη Γαύδο: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κορίνα

Στην Κέρκυρα θα γίνει η κηδεία της νεαρής κοπέλας

gavdos1
Αύριο στα Κανάλια της Κέρκυρας το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 28χρονη Κορίνα Λαβράνου, που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής στην αγαπημένη της Γαύδο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 40χρονο φίλο της έπεσε στο γκρεμό.

gavdos-troxeo1


Συγγενείς και φίλοι του νεαρού κοριτσιού θα συγκεντρωθούν στις πέντε το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Κανάλια της Κέρκυρας για να την αποχαιρετήσουν στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Εύη που αναζητά απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει σχετικά με τις ατελείωτες ώρες που μεσολάβησαν μέχρι η σορός του παιδιού της να απεγκλωβιστεί από το σημείο του γκρεμού στο Βαθύ Σελί που είχε σταματήσει το αυτοκίνητο.

Αυτό θα είναι και ένα από τα «γιατί» που θα... τρώει από δω και πέρα τη ζωή της, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, η 28χρονη για πάνω από πέντε ώρες μέχρι να ξεψυχήσει, φαίνεται πως είχε κανονικά τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε με όσους κατάφεραν να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο.

Κλείσιμο
troxaio_gaudos1_2


Στο Βαθύ Σελί βρέθηκαν αμέσως άνδρες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας του νησιού, ωστόσο η σημαντική βοήθεια που περίμεναν από την ΕΚΑΜ και το Λιμενικό άργησε να έρθει.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, από το πόρισμα της εξέτασης προέκυψε πως ο θάνατος της όμορφης φοιτήτριας στη Γαύδο προήλθε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.


Ειδήσεις σήμερα: 

Survivor: Σοκάρει ο τραυματισμός του Ηλία Μπόγδανου - Βίντεο

Η αντοχή του κορωνοϊού πιέζει το ΕΣΥ - Στο «κόκκινο» εισαγωγές και διασωληνωμένοι

Ολυμπία Χοψονίδου: Τέλος καλό όλα καλά, βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης