Πάτρα: Βρήκαν και δεύτερο συνεργείο με κλεμμένα δίκυκλα

Πάτρα: Βρήκαν και δεύτερο συνεργείο με κλεμμένα δίκυκλα

Επί μία ολόκληρη δεκαετία ο δράστης έκλεβε μηχανάκια και πωλούσε τα εξαρτήματα

170740632_120415073407243_4554246507279374020_n
Άλλο ένα αυτοσχέδιο συνεργείο βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το πρώτο που χρησιμοποιούσε ο Έλληνας, ο οποίος είχε διαπράξει δεκάδες κλοπές δικύκλων στην Πάτρα και στο εσωτερικό του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν άλλες τρεις μοτοσικλέτες και δεκάδες άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, τρεις από τις μηχανές είναι κλεμμένες και η μια έχει παραποιημένο αριθμό πλαισίου, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασχέθηκαν ακόμη ένα κλεμμένο ποδήλατο, 14 κράνη μοτοσικλετιστή, πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, πλήθος τμημάτων κρατικών σφραγίδων πινακίδων κυκλοφορίας, πλαστικά τμήματα μοτοσικλετών, μια μπαγκαζιέρια και πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία και αντικλείδια μοτοσικλετών, καθώς και ρούχα που εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκαν σε κλοπές.

Σε βάρος του δράστη, που θησαύριζε επί μια ολόκληρη δεκαετία πουλώντας τρακαρισμένες μοτοσικλέτες που αγόραζε από μάντρες και τις έκανε… καινούργιες τοποθετώντας τους ανταλλακτικά και εξαρτήματα από άλλες τις οποίες έκλεβε, σχηματίστηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και πλαστογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Υπενθυμίζεται ότι όταν εντοπίστηκε το πρώτο συνεργείο, το απόγευμα της Τετάρτης, εξιχνιάστηκαν 73 κλοπές δικύκλων και διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε κλέψει ακόμη έξι ποδήλατα, είχε διαρρήξει ένα όχημα και είχε κλέψει μια κάμερα ασφαλείας. Στον χώρο είχαν βρεθεί πέντε μοτοσικλέτες και πλήθος εξαρτήματα, τέσσερα σπρέι πιπεριού, ένας ασύρματος συγχρονισμένος στη συχνότητα της Άμεσης Δράσης, μια κάμερα, 40 κροτίδες και μετρητά ύψους 8.670 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Στάνισλαβ Τριφόνοφ: Ο τηλεαστέρας που μπαίνει στη Βουλή και ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στη Βουλγαρία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πάνω από 17.800 οι μολύνσεις - Υπέκυψαν 104 ασθενείς σε μία μέρα

Με «πιλότο» τα λύκεια το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης