Τσάκωσαν τρεις φίλους με ηρωίνη στην Κοζάνη

Τσάκωσαν τρεις φίλους με ηρωίνη στην Κοζάνη

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης 

Hrwini-Kozani
Αιφνιδιαστικό έλεγχο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες διακινητές ναρκωτικών ηλικίας 39, 42 και 49 χρόνων έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή της Κοζάνης, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και τους πέρασαν χειροπέδες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένες μέσα από την εσωτερική επένδυση του χώρου αποσκευών τρεις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 19,1 γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών.

Γυναίκα συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης στο Ηράκλειο

Με οδηγίες από την Δίωξη Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι μιας Ελληνίδας σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 32 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο ναρκωτικά χάπια για τα οποία η γυναίκα δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ενώ κατασχέθηκαν και 200 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις της κοκαΐνης. Η δράστιδα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο οποίος άσκησε σε βάρος της δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:
Κάτω των 50 ετών ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων στις περισσότερες περιοχές

Λιανεμπόριο: Ανοίγει με προσφορές - Τι θα κάνουν IKEA, Jumbo και τα άλλα μεγάλα καταστήματα

«Όπλο» για την επιστροφή στην κανονικότητα τα self test - Από Τετάρτη στα φαρμακεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης