Ιωάννινα: Η διαδικτυακή «επένδυση» του κόστισε 4.500 ευρώ!

Ιωάννινα: Η διαδικτυακή «επένδυση» του κόστισε 4.500 ευρώ!

Έπεσε θύμα διαφήμισης απατεώνων στο διαδίκτυο

netflixart
Μήνες τώρα, περίμενε να αποδώσει καρπούς η επένδυση του σημαντικού ποσού που είχε καταβάλει στους εκπροσώπους διαδικτυακής επενδυτικής εταιρείας ένας κάτοικος των Ιωαννίνων, αλλά διαπίστωσε με πόνο ότι άθελά του είχε… «ταΐσει» απατεώνες!

Το θύμα είχε ανταποκριθεί σε μια διαφήμιση της υποτιθέμενης επενδυτικής εταιρείας που είχε δει στο διαδίκτυο στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού και συνομίλησε με τους φερόμενους ως εκπροσώπους της, οι οποίοι τον έπεισαν ότι καταθέτοντας τις οικονομίες του σε αυτήν θα αποκόμιζε μεγάλα κέρδη.

Από τότε, κατέθετε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού διάφορα ποσά και παρακολουθούσε διαδικτυακά την απόδοσή τους, όπως τον ενημέρωνε η εταιρεία. Όταν, όμως, ζήτησε να εισπράξει τα κέρδη του, οι «εκπρόσωποι» του ζήτησαν να καταβάλει προμήθεια και όταν το έκανε, διέκοψαν κάθε επικοινωνία.

Μόνο τότε, αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει στα δίχτυα απατεώνων που του «έφαγαν» σε σύνολο 4.500 ευρώ! Έτσι, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που ερευνά την υπόθεση, με τις ελπίδες να πάρει πίσω όσα νόμιζε ότι επένδυσε να είναι μηδαμινές, αν όχι ανύπαρκτες.

Ειδήσεις σήμερα 

Πραξικόπημα στη Μιανμάρ: Ο ΟΗΕ φοβάται «εμφύλιο πόλεμο», η Κίνα αποκλείει τις κυρώσεις

Επέμβαση της αστυνομίας σε κορωνοπάρτι στη Μητροπόλεως


Survivor: Η υποπλοίαρχος Μαριανθή Κάσδαγλη στο τιμόνι της βάρκας της επιστροφής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης