Χανιά: Παρέλαβαν από το πλοίο δέμα με πιστόλι!

Χανιά: Παρέλαβαν από το πλοίο δέμα με πιστόλι!

Το όπλο  παραδόθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση

oplo_main
Υπό διακριτική επιτήρηση τέθηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Χανίων ένα ασυνόδευτο δέμα που εντοπίστηκε στην αποθήκη του πλοίου της γραμμής που έφτασε στο λιμάνι της Σούδας και θεωρήθηκε ύποπτο, όχι άδικα, όπως αποδείχθηκε.

Όταν το παρέλαβε ένας 53χρονος Έλληνας, οι λιμενικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν κρυμμένο μέσα στο δέμα ένα περίστροφο διαμετρήματος 32 χιλιοστών! Στην προανάκριση διαπιστώθηκε πως το όπλο ανήκε στον 26χρονο γιο του και συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων και ερευνάται ποιος ήταν ο αποστολέας του περιστρόφου, το οποίο κατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση.

Στο αγροτικό φορτηγάκι έκρυβε γεμάτο περίστροφο

Σε δειγματοληπτικό έλεγχο υποβλήθηκε ο οδηγός ενός αγροτικού φορτηγού από τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς που είχαν στήσει μπλόκο σε μια περιοχή του Δήμου Φαιστού το βράδυ της Κυριακής, αλλά η έρευνα είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες. Όπως διαπιστώθηκε, έκρυβε κάτω από το κάθισμα του οδηγού ένα περίστροφο με το βυκίο γεμάτο από φυσίγγια. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού για προανάκριση, στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας των αστυνομικών του τμήματος Κλειτορίας έχει μπει ένας αλλοδαπός, στο σπίτι του οποίου σε περιοχή των Καλαβρύτων βρέθηκε ένα πιστόλι που φέρεται ότι προέρχεται από τον ελληνικό στρατό και κατασχέθηκε! Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ εξετάζεται πώς βρέθηκε στην κατοχή του το περίστροφο το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

*Φωτογραφία αρχείου


Ειδήσεις σήμερα: 

Lil Nas X: Χαμός με το βίντεο κλιπ με το lap dance στον Σατανά και τη φράση από τον Πλάτωνα!

Θρήνος στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 37χρονος ενώ πήγαινε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 42χρονης Οξάνα Μοχοβά - Εντοπίστηκε χθες η σορός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης