ΘΕΜΑ 104,6: Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει το νέο τραγούδι της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»

ΘΕΜΑ 104,6: Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει το νέο τραγούδι της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»

Σήμερα στις 16:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι της εκπομπής - Ποια είναι η πορεία του στο χώρο της μουσικής

mpasis1
Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει το ένατο τραγούδι της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής και έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών.

Μετά τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Σαββιδάκη, τη Φωτεινή Δάρρα, τον Μπάμπη Τσέρτο, την Κατερίνα Κούκα, τον Δημήτρη Λιόλιο, τον Βαγγέλη Γιαννάκη και τη Δέσποινα Ολυμπίου, ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει το τραγούδι "Για να σε βρω" σε μουσική του βραβευμένου συνθέτη Γιώργου Χατζή και στίχους του Γιώργου Πάχου, νικητή του διαγωνισμού Φεβρουαρίου.

aidonis_hatzis_main


Έτσι το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 16:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι σε πρώτη μετάδοση συντονισμένοι στο ΘΕΜΑ Radio στους 104,6.

Ο γνωστός ερμηνευτής με την πλούσια καλλιτεχνική παρουσία ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόκληση των δύο παραγωγών Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή και με τη συμμετοχή του διευρύνει τον κύκλο των καλλιτεχνών που συμβάλλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Κλείσιμο
Ο Δημήτρης Μπάσης μόλις στα είκοσι του χρόνια αρχίζει να τραγουδά επαγγελματικά. Έκτοτε συνεργάζεται με σπουδαίους και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χάρις Αλεξίου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κώστας Φαλκώνης, ο Χρίστος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι χαρίζοντας στο κοινό αγαπημένες επιτυχίες ερμηνευμένες με τη μοναδική φωνή του.

mpasis


Καλεσμένος της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", ο Δημήτρης Μπάσης θα συνομιλήσει με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή καθώς και με το νικητή του διαγωνισμού Γιώργο Πάχο ζωντανά στο ΘΕΜΑ Radio 104,6, για μια σειρά από θέματα που αφορούν τη μουσική, την επικαιρότητα καθώς και τα νέα σχέδιά του.

Η εκπομπή έχει ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον νέων στιχουργών αλλά και ανθρώπων της μουσικής. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες δηλώνουν την υποστήριξή τους και την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια με τον πήχη των προσδοκιών συνεχώς να ανεβαίνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και αποτελεί μοναδική καινοτομία στο χώρο του ραδιοφώνου έχοντας πετύχει να προσελκύσει το ενδιαφέρον 300 νέων στιχουργών.

Ο αριθμός των στιχουργημάτων που συμμετείχαν στους μέχρι τώρα διαγωνισμούς έχει ξεπεράσει τα 340, ενώ οι συμμετέχοντες στις διαδικασίες των ψηφοφοριών ξεπερνούν πλέον τον αριθμό των 30.000 ατόμων. Όπως επίσης αρκετές εκατοντάδες απόδημοι από 50 χώρες του εξωτερικού συμμετείχαν στην ψηφοφορία υποστηρίζοντας τα στιχουργήματα της επιλογή τους.

Στο τραγούδι "Για να σε βρω" που ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης τη μουσική και την ενορχήστρωση υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζής και τους στίχους ο Γιώργος Πάχος.

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Γιώργος Παπαχριστούδης: Πιάνο
Γιάννης Χατζής: Κρουστά
ΜπάμπηςΜαρκουλής: Μπάσο - Λαούτο
Κωνσταντίνος Βελιάδης: Ακουστικές κιθάρες
Απόστολος Μαλλιάς: Φλογέρες - Πνευστά
Γιώργος Χατζής: Βιολί-Κρουστά

Ενορχήστρωση -Ηχογράφηση: Γιώργος Χατζής
Μίξη-Mastering: Χρήστος Ταμπουρατζής
Επιμέλεια Lyricvideo : Γιώργος Οικονομέας
Επιμέλεια Παραγωγής: Χρήστος Αηδόνης - Γιώργος Χατζής

Παραγωγή: CICADART

Με την ευγενική υποστήριξη της Active Business Services!

Ακούστε το νέο τραγούδι εδώ: https://youtu.be/mgbNgdTHKJI
Ακούστε εδώ όλα τα μελοποιημένα τραγούδια: https://youtube.com/playlist?list=PLbJvbSJ4yZ6TQqI7lDMjAAQAxGfSjwkIg

Ειδήσεις σήμερα: 
Ανακωχή: Κοντά σε συμφωνία Λονδίνο και Βρυξέλλες για τα εμβόλια της Pfizer και της AstraZeneca - Τι προβλέπει το «deal»

Ο νέος «χάρτης» των Πανελλαδικών: Προς άνοδο οι βάσεις, τέλος η εισαγωγή στα ΑΕΙ με... λευκή κόλλα

Υπόθεση Λιγνάδη: Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης