Βιασμός στη Δυτική Αττική: Το πόρισμα του ιατροδικαστή - Στο νοσοκομείο η μία ανήλικη

Βιασμός στη Δυτική Αττική: Το πόρισμα του ιατροδικαστή - Στο νοσοκομείο η μία ανήλικη

Το χρονικό της υπόθεσης - Οι εφιαλτικές στιγμές των κοριτσιών στα χέρια τριών ανδρών

viasmos-846
Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση της εξέτασης για τις δύο ανήλικες που έπεσαν θύμα βιασμού στη Δυτική Αττική από τρεις άνδρες, οι οποίοι τις παρέσυραν, τις μέθυσαν και στη συνέχεια με τη χρήση βίας βίασαν τη μία και ασέλγησαν εις βάρος της άλλης.

«Στις συμπληρωματικές πληροφορίες του εγγράφου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι όπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας, πρώτες πρωινές ώρες της 3/3/2021, η ανωτέρω ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ (βότκα) βιάστηκε από ενήλικο άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχαν μεταβεί από κοινού με έτερα άτομα. Η ανήλικη διακομίστηκε στο Γ.Ν.Π.Α «Παν. & Αγλ. Κυριακού», συνέπεια αναφερόμενου βιασμού», τονίζεται αρχικά στην ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε από του Ιατροδικαστές του Εργαστηρίου και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, μέρος του οποίου δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr, η μία από τις δύο ανήλικες βιάστηκε και θα πρέπει να «παραμείνει στη νοσοκομείο έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της, ενώ της έχει χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι δύο ανήλικες, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκαν από τρεις άνδρες, γύρισαν στο σπίτι του σε άθλια κατάσταση και ενημέρωσαν τους γονείς τους.

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο δράστες, ηλικίας 19 και 24 ετών, που είναι αδέρφια, ενώ εξακολουθούν να αναζητούν τον τρίτο συνεργό τους. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία της υπόθεσης οι δύο ανήλικες, οι οποίες είναι εξαδέλφες, παρασύρθηκαν από τους τρεις άνδρες, οι οποίοι τις μέθυσαν και τις οδήγησαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Ο ένας δράστης, ο 19χρονος, με τη χρήση βίας οδήγησε τη μια 15χρονη στο μπάνιο του δωματίου, όπου τη βίασε, ενώ ο αδελφός του ασέλγησε στην εξαδέλφη της. Μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκαν οι ανήλικες επέστρεψαν στο σπίτι τους και ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν τις αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεόφιλος Βανδώρος: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και το «αντίο» των φίλων του

Η αυξημένη γύρη στον αέρα λόγω άνοιξης αυξάνει τον κίνδυνο λοίμωξης από κορωνοϊό

Μητσοτάκης: Έξι νέα μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης