Βόλος: Καβγάς κατέληξε σε συμπλοκή και ληστεία

Βόλος: Καβγάς κατέληξε σε συμπλοκή και ληστεία

Έβαλαν μπροστά το αυτοκίνητο του 40χρονου κι εξαφανίστηκαν - Υπέβαλαν μηνύσεις ο ένας στον άλλον

astynomia-peripoliko
Την αιτία της συμπλοκής μεταξύ τριών ανδρών που κατέληξε στην ληστεία ενός 40χρονου, από τον οποίο άρπαξαν το αυτοκίνητό του, διερευνά ο ανακριτής Βόλου μετά την σύλληψη των πρωταγωνιστών του επεισοδίου που αλληλομηνύθηκαν με διάφορες κατηγορίες.

Το επεισόδιο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ένας 25χρονος και ένας 27χρονος που φέρονται να έχουν απασχολήσει με υποθέσεις ναρκωτικών συναντήθηκαν σε κεντρικό σημείο στη Νέα Δημητριάδα Βόλου με έναν 40χρονο, άγνωστο για ποιον λόγο. Αφού διαπληκτίστηκαν, ξέσπασε συμπλοκή με κλωτσιές και γροθιές, αλλά ξαφνικά ο 25χρονος απείλησε με μαχαίρι τον 40χρονο, τον ακινητοποίησε και μαζί με τον 27χρονο άρπαξαν το αυτοκίνητό του και έφυγαν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 40χρονος, που φέρεται ότι τους γνώριζε, υπέβαλε μήνυση εναντίον τους και οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν λίγο αργότερα τους δυο νεαρούς, σε βάρος των οποίων ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος. Όμως, μήνυση υπέβαλε και ο 25χρονος κατά του 40χρονου τον οποίο κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε! Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και παραμένουν υπό κράτηση.

Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Νικαράγουα: Αλλεπάλληλες ισχυρές εκρήξεις στο ηφαίστειο Σαν Κριστόμπαλ-Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Το Αρκάνσας επιβάλλει σχεδόν απόλυτη απαγόρευση της άμβλωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης