Ηράκλειο: Έπιασαν ξανά για κλοπή τον Σύρο που τρύπωσε σε τζιπ της ΕΛΑΣ!

Ηράκλειο: Έπιασαν ξανά για κλοπή τον Σύρο που τρύπωσε σε τζιπ της ΕΛΑΣ!

Συνελήφθη για δεύτερη φορά και μάλιστα μαζί με τον συνεργό του που είχε διαφύγει

car_theft
Μόλις αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα, άρχισε πάλι τις κλοπές ο νεαρός από τη Συρία που είχε συλληφθεί όταν «μπούκαρε» σε ένα συμβατικό τζιπ της... ΕΛ.ΑΣ. χωρίς διακριτικά στο Ηράκλειο! Έτσι, συνελήφθη για δεύτερη φορά και μάλιστα μαζί με τον συνεργό του που είχε διαφύγει.

Ο 22χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί από δυο αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον είχαν δει να τσεκάρει τις πόρτες των παρκαρισμένων αυτοκινήτων για να δει αν ήταν κάποιο ξεκλείδωτο. Τον παρακολούθησαν διακριτικά και του φόρεσαν χειροπέδες όταν μπήκε στο υπηρεσιακό τους όχημα. Όμως, ο 31χρονος από την Τυνησία πρόλαβε να το σκάσει. Ο Σύρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, του ασκήθηκε δίωξη και ορίστηκε δικάσιμος.

Μόλις έφυγε από τα δικαστήρια, όμως, βρήκε πάλι τον συνεργό του με σκοπό να συνεχίσουν να κλέβουν! Το απόγευμα της Δευτέρας, συνελήφθησαν και οι δυο από άνδρες της Άμεσης Δράσης σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα στην περιοχή της Ανάληψης, καθώς είχαν συγκεντρώσει εκεί οικιακές συσκευές και ρούχα που έκλεψαν από γειτονικά σπίτια!

Οι δυο νεαροί αλλοδαποί προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου διενεργείται προανάκριση, ώστε να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές που ενδέχεται να έχουν διαπράξει, πριν πάρουν και πάλι τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.


Ειδήσεις σήμερα 

Ο Πεπέ Λε Πιου, η «κουλτούρα του βιασμού» και η «έξωση» από το Space Jam 2

Άνοιγμα σε 3+2 φάσεις: Τα σενάρια για λιανεμπόριο, εστίαση, σχολεία

Θρήνος για το βρέφος που κατέληξε - Πώς έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης